Συμβαίνουν στην πόλη μας

No events found
27.04.2016

Με την πολύτιμη προσφορά συμπολιτών μας διανεμήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία Πασχαλινό Πακέτο για την ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη

Διανομή πασχαλινού πακέτου στους  ωφελούμενούς της πραγματοποίησε τη Μ. Τρίτη η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων συνανθρώπων μας.

 

Τα τρόφιμα, τα γλυκίσματα, τα νωπά αρνιά και οι δωροεπιταγές που διανεμήθηκαν συγκεντρώθηκαν χάρη στην ευγενική προσφορά συμπολιτών μας, επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής, που επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας ευχαριστούν θερμά  για την πολύτιμη συμβολή τους:

Τον μεγάλο χορηγό κύριο Μαρτίνο Αθανάσιο, την Εταιρεία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. και τον συντοπίτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλό της κύριο Τριανταφυλλάκη Αλέξανδρο, τα καταστήματα Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε, τα αρτοζαχαροπλαστεία ΒΕΝΕΡΗ, ΑΦΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ Βουλιαγμένης & ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ, το ζαχαροπλαστείο LAMURE,  τον Α.Ε.Ο. «ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ» & τον .Γ.Σ. «ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ».