30.01.2017

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ευχαριστεί τους χορηγούς που συνέβαλαν στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων αποτέλεσαν για άλλη μια φορά την αφορμή για την οργάνωση  δράσεων χαράς και αλληλεγγύης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Αξιοποιώντας τις ευγενικές χορηγίες επιχειρήσεων και πολιτών της περιοχής, πραγματοποίησε στις  20 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΙΚΠΑ, χαρίζοντάς τους στιγμές ψυχαγωγίας με τραγούδι, χορό και εδέσματα. Επίσης, στις 21 και 22 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε τη διανομή του «Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης» σε άτομα και οικογένειες του Δήμου που η οικονομική κατάστασή τους είναι δυσχερής.

 

Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας ευχαριστούν θερμά για την κοινωνική τους ευαισθησία και τη συμβολή τους στην υλοποίηση των χριστουγεννιάτικων δράσεων τους χορηγούς:

κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, κα Μαρία Μαλεύρη,  το «FamilyBar, Cafe, Restaurant», το κρεοπωλείο «DrakoulisMeat», την εταιρεία «ServicePoint, το εστιατόριο «Μασάτι», τα Super Market Ι. & Σ. Σκλαβεντίτης Α.Ε.Ε., Α Β Βασιλόπουλος Α.Ε., Μπαλάσκας Α.Ε., ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε., τα αρτοποιεία  «Χωριάτικο», «Κούτσικος», «Αρτοποιήσιμο», «Μυτλοπόταμος», τα ζαχαροπλαστεία «MonQuartier» & «LaMure», τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Βάρκιζας και τον Ροταριανό Όμιλο Βουλιαγμένης.