Συμβαίνουν στην πόλη μας

 

Επείγουσα έκκληση κάνει η Δημοτική Αρχή προς όλους τους κατοίκους της πόλης να περιοριστεί δραστικά η ποσότητα των οικιακών απορριμμάτων που τοποθετείται στους κάδους. Η χωματερή της Φυλής παραμένει κλειστή για όγδοη συνεχόμενη μέρα και παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί η ζημιά, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται μεταφορά των απορριμμάτων προς τον χώρο από τους δήμους, καθώς επίσης και ανακυκλώσιμων υλικών στους χώρους του ΚΔΑΥ Κορωπίου.

Αναβάλλεται λόγω κακών καιρικών συνθηκών το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ - «Μύθι Μύθοι Παραμύθι» πού ήταν προγραμματισμένο για σήμερα και αύριο στο λιμάνι της Βάρκιζας.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εκ νέου εντός του καλοκαιριού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Κυριακή 17 Ιουνίου – 10.00 π.μ.

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αναβιώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 17 Ιουνίου την Ανάβαση Βούλας, το φημισμένο «Κρεμασμένο Λαγό». Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θα διοργανωθεί με τη μορφή rally sprint regularity, μια ήπια μορφή «αγώνα» που προάγει την οδική ασφάλεια και σέβεται το περιβάλλον και τους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν στην ίδια ειδική διαδρομή ακριβείας τρεις φορές. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν έως 90 επιλεγμένα ιστορικά αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και ειδική κατηγορία Legend όπου θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο βετεράνοι οδηγοί ή συγκεκριμένα σπάνια ιστορικά αυτοκίνητα, που θα κάνουν δύο διελεύσεις. 

 

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα παραμένει κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής μετά από καθίζηση που υπέστη η Β’ φάση της χωματερής με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται μεταφορά των απορριμμάτων προς τον χώρο από τους δήμους καθώς επίσης και ανακυκλώσιμων υλικών στους χώρους του ΚΔΑΥ Κορωπίου.

bania

Ξεκινούν από την Δευτέρα 25 Ιουνίου καθημερινά δρομολόγια μεταφοράς των συμπολιτών μας στις παραλίες. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή ακλουθώντας την εξής διαδρομή:

Page 1 of 213