Συμβαίνουν στην πόλη μας

27.12.2018

Απολογισμός έργου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την περίοδο 2018 και βράβευση των εθελοντών Featured

 

Ούτε ένα στρέμμα πράσινου δεν χάθηκε στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια από φωτιά δήλωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά την εκδήλωση απολογισμού της πολιτικής προστασίας του Δήμου και τη βράβευση των εθελοντών που με αυτοθυσία διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών τους καθώς και των αστικών και περιαστικών δασών από πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές.

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για τις επιτυχίες που σημειώνουν αλλά και για το γεγονός που με την ετοιμότητα τους και την άμεση ανταπόκριση τους σε κάθε περιστατικό προσφέρουν ουσιαστική ασφάλεια σε όλους του συμπολίτες τους.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία, δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε με τη σειρά τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας και περιέγραψε τη δράση των ομάδων και τις ενέργειες τους κατά το έτος που πέρασε.

Ο διοικητικός προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Δημήτρης Λογοθέτης έκανε αναλυτικό απολογισμό του 2018 και περιέγραψε λεπτομερώς της πλούσια δράση της ομάδας η οποία συμπεριλαμβάνει την κατάσβεση πυρκαγιών, την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από φυσικές καταστροφές αλλά και τη συμβολή της ομάδας στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου.

Μετά τον απολογισμό βραβεύτηκαν όλοι οι εθελοντές για την προσφορά τους αλλά και οι εθελοντικές ομάδες των υπόλοιπων δήμων που συμμετέχουν στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Βίντεο εκδήλωσης: https://www.youtube.com/watch?v=Rx6domSO4VE

vraveusi ethelonton 29

vraveusi ethelonton 12vraveusi ethelonton 02vraveusi ethelonton 01

vraveusi ethelonton 04vraveusi ethelonton 07vraveusi ethelonton 09

vraveusi ethelonton 14vraveusi ethelonton 18vraveusi ethelonton 20