Συμβαίνουν στην πόλη μας

14.01.2019

Ένα θερμό «Ευχαριστώ» στους χορηγούς που ενίσχυσαν με την προσφορά τους τη δράση διανομής του «Χριστουγεννιάτικου πακέτου»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου πραγματοποίησε στις 20 Δεκεμβρίου 2018 διανομή «Χριστουγεννιάτικου Πακέτου» στους ωφελούμενούς της, στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης που αναπτύσσει για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων. Την δράση ενίσχυσαν με τις χορηγίες τους συμπολίτες, επιχειρήσεις, σχολεία και φορείς της περιοχής, οι οποίοι εκδηλώνοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία τους προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας, γλυκίσματα και δωροεπιταγές.

 

Ειδικότερα, η Δημοτική Αρχή και η Κοινωνική Υπηρεσία ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους τον κύριο Μαρτίνο Αθανάσιο, τα καταστήματα Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε και «PROTON» Μπαλάσκας Αλέξανδρος Α.Ε., το παντοπωλείο ΑΦΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ο.Ε., τα αρτοζαχαροπλαστεία «ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ», «ΒΕΝΕΤΗΣ» Βάρκιζας, Χ. Κούτσικος, «ΑΡΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ», τους γονείς και την διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού - Νηπιαγωγείου «PETER PAN», τους μαθητές, τους γονείς και το διδακτικό προσωπικό του Α' Γυμνασίου Βούλας και την ΧΕΝ Γλυφάδας.