Συμβαίνουν στην πόλη μας

No events found
27.09.2011

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Σοροπτιμιστικού Ομίλου με θέμα: Ιαματικά Νερά, Ιαματικές Πηγές, Ιαματικός Τουρισμός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Γλυφάδας- Βούλας- Βουλιαγμένης «Νηρηίδες» τη Τετάρτη 21.9.2011 και ώρα 18:00 υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν η πρόεδρος και τα μέλη της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος, εκπρόσωποι των Τοπικών και Περιφερειακών ομίλων και της Δημοτικής Αρχής.

Το καλωσόρισμα έγινε από την κα. Καλογερά Φωτεινή, Συντονίστρια Δ.Κ.Θ.Κ.Σ.Ε.Ε. ενώ την έναρξη της ημερίδας πραγματοποίησε ο κ. Σπυράγγελος Πανάς Αναπληρωτής Δημάρχου , ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υγείας του Δημάρχου κ. Κασιδόκωστα Γρηγόρη , συνεχάρη τα μέλη του Ομίλου για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν αλλά και για την εκπόνηση της εργασίας τους.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση γύρω από τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών και λουτροπόλεων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες μελέτες και ομιλίες για το σύνολο των πηγών που υπάρχουν στη χώρα μας ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Ο    ΔΗΜΑΡΧΟΣ  α.α.
ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΑΝΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ