Συμβαίνουν στην πόλη μας

No events found
28.09.2011

Με επιτυχία στέφθηκε η έναρξη της «εκστρατείας καθαριότητας»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εθελοντική «εκστρατεία καθαριότητας» στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης. Η δράση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου σε συνεργασία με το Δήμο επιβεβαίωσε την ελπίδα ότι όλοι μας θέλουμε μια πόλη καθαρή και όμορφη.

 

Την προσπάθεια στήριξαν πολλοί κάτοικοι, υπάλληλοι του Δήμου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι συμβάλλοντας να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Το ραντεβού δόθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Βούλας στον Ι.Ν. του Αγ. Ιωάννη. Στη συνέχεια, ανά ομάδα οι εθελοντές μοιράστηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης επιτυγχάνοντας έτσι τον καθαρισμό διαφόρων πλατειών, πάρκων και κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας. 


Είμαστε βέβαιοι, ότι στην επόμενη περιβαλλοντική δράση, στις 22/10/2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 09:00 πμ με τόπο συγκέντρωσης το χώρο στάθμευσης στην ακτή της Βάρκιζας, θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και η ευαισθητοποίηση μας συμβάλλει στην προστασία του.

 

{vsig}kathariotita/20110924{/vsig}

«Ας επιλέξουμε έναν ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ  τρόπο ΖΩΗΣ»

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ   α.α.
ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΑΝΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ