Συμβαίνουν στην πόλη μας

No events found
30.01.2012

Μειωμένο εισιτήριο για την είσοδο στη Λίμνη της Βουλιαγμένης σε όλους τους Δημότες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, η Δημοτική Αρχή έπειτα από μεθοδευμένες κινήσεις εξασφάλισε μειωμένο εισιτήριο για την είσοδο στη Λίμνη της Βουλιαγμένης για όλους τους δημότες Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ του μειωμένου εισιτηρίου των πέντε ευρώ, είναι η κατοχή και η υπόδειξη κατά την είσοδο, της κάρτας μειωμένου εισιτηρίου για την λίμνη της Βουλιαγμένης.

 

 

Για όλες τις Δημοτικές Ενότητες οι κάρτες θα εκδίδονται και θα παραδίδονται στους Δημότες από το Γραφείο Δημάρχου στην έδρα του Δήμου.

Η διαδικασία έχει ως εξής : Οι δημότες που ενδιαφέρονται για την έκδοση της κάρτας θα πρέπει να προσκομίζουν στο Γραφείο Δημάρχου, μία φωτογραφία και την αστυνομική τους ταυτότητα. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίζονται στο Γραφείο Δημάρχου από Δευτέρα έως και Τετάρτη και ώρες από 09.00 έως και 13.00. Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται κάθε Παρασκευή της εκάστοτε εβδομάδας από 12.00 έως 14.00.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι οι δημότες του νέου Καλλικρατικού Δήμου να έχουν ίδια δικαιώματα και πρόσβαση στις κοινωνικές παροχές.