Συμβαίνουν στην πόλη μας

No events found
23.04.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Καθαρισμός των οικοπέδων από ξερά χόρτα: Η πρόληψη είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για τη προφύλαξη του πρασίνου της πόλης μας

Η πρόληψη είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για τη προφύλαξη του πρασίνου της πόλης μας

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο του αντιπυρικού προγράμματος θα ξεκινήσει το πρόγραμμα καθαρισμού από ξερά χόρτα των κοινοχρήστων χώρων και πευκόφυτων εκτάσεων.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ζητάμε τη συμμετοχή όλων των δημοτών στις δράσεις αντιπυρικής προστασίας με στόχο να υπερασπίσουμε τους πνεύμονες πρασίνου της περιοχής μας.
Υπενθυμίζουμε στους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές οικοπέδων την υποχρέωση τους  για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των ξερών χόρτων και εύφλεκτων υλικών. Οι εργασίες αυτές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την 1η Μαΐου 2012.
Όλα αυτά τα χρόνια, η επιτυχής προστασία του πρασίνου, επιτεύχθηκε χάρη στη συνεργασία και τη συνεχή επαγρύπνηση όλων των δημοτών. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να καταφέρουμε για ακόμη μια χρονιά να προστατεύσουμε αποτελεσματικά το πράσινο της πόλης μας.

Ο εθελοντισμός και η ενεργή συμμετοχή των δημοτών τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο φύλαξης είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες για τη διαφύλαξη του πολύτιμου πρασίνου της πόλης μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΣ