Συμβαίνουν στην πόλη μας

Apr
26

26.04.2018 21:00pm - 22:00pm

Επισκόπηση

Το Money Show είναι ένα μοναδικού χαρακτήρα πολυσυνεδριακό φόρουμ, που αποτελείται από Συνεδριακές Εκδηλώσεις και Εκθεσιακές Εταιρικές παρουσιάσεις της επενδυτικής αγοράς, των υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και της αγοράς χρήματος.

Κάθε χρονιά συγκεντρώνει, στο πλαίσιο της διοργάνωσής του, όλες τις δυνάμεις της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων και των εισηγμένων στο Χ.Α. επιχειρήσεων

 

Εκδήλωση με τίτλο «Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία των δημοτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton στα πλαίσια του «Athens Hilton Money Show 2016». Η εκδήλωση είχε στόχο να παρουσιάσει στην κατάμεστη αίθουσα τις νέες εφαρμογές που διαθέτει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και την επίδραση τους στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και των εργαζόμενων του Δήμου.

 

Τη χρήση νέων εφαρμογών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών παρουσιάζει ο Δήμος στο Moneyshow

 

 

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας καλεί σε εκδήλωση με τίτλο «Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία των δημοτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στις 14.00 στην αίθουσα «Τερψιχόρη C» του ξενοδοχείου Hilton. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του «Athens Hilton Money Show 2016» και έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες εφαρμογές που διαθέτει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και την επίδραση τους στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και των εργαζόμενων του Δήμου.