ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

psalidas_nikos_2019

Ιατρός Γεννήθηκε στη Μεθώνη Μεσσηνίας και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Είναι παντρεμένος με την Υπαπαντή Μηλιανού και έχει δύο κόρες, τη Σταυρούλα και τη Γαλατιανή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 28ετίας. Εργάζόμενος στο "Ασκληπιείο" ως Ιατρός Χειρουργός ήταν υπεύθυνος επί 20ετίας του Ενδοσκοπικού Ιατρείου.
Συμμετείχε ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις (τρεις εξ'αυτών πήραν το Α' βραβείο σε διεθνή συνέδρια) ως και στη συγγραφή αρκετών ιατρικών βιβλίων. Μέλος και πρώην Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του "Ασκληπιείου". Ασχολήθηκε επί 14ετίας από τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου (1996-2000). Από το 2003 έως και το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας.
Η αγάπη του για τις ευαίσθητες ηλικίες τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα παιδιά της Βούλας, από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας (2003-2004) και από τη θέση του Προέδρου της επιτροπής Παιδείας του Δήμου (2005-2007). Από το 2006 έως και το 2010 ασχολήθηκε ενεργά από τη θέση του Προέδρου του ΚΑΠΗ Βούλας για τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας (2008-2009).
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτιού Συμβουλίου.

Τηλ. 6972-006153
.
Facebook

Νατάλης Πέτροβιτς
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

psalidas_nikos_2019

Ο Νατάλης Πέτροβιτς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και είναι γιος του Μάνου και της Χριστίνας Πέτροβιτς. Ο εκ Σερρών παππούς του, Νατάλης Πέτροβιτς έκτισε το 1936 την εξοχική κατοικία του στη Βούλα. Είναι παντρεμένος με την Άννα Κόρκα χειρουργό οδοντίατρο και έχουν τρεις γιους. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1992 έως το 2001 δίδασκε ασκήσεις στα μαθήματα «Σιδηρές Γέφυρες», «Στοιχεία Ελαφρών Μεταλλικών Κατασκευών» και «Ελαφρές Μεταλλικές Κατασκευές» στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. Επίσης από το 1995 έως το 2003 δίδασκε ως επιμελητής στην έδρα Σιδηρών Κατασκευών στη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού Σ.Τ.Ε.Α.ΜΧ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένες μελέτες και επιβλέψεις τεχνικών έργων, σχολείων, εκκλησιών, ξενοδοχείων, ενισχύσεων και αποκαταστάσεων κτιρίων, προκατασκευασμένων κατοικιών κ.α. Είναι πιστοποιημένος μελετητής από το ελληνικό δημόσιο στατικών και υδραυλικών έργων στην ανώτερη βαθμίδα ατομικού μελετητικού πτυχίου (Γ’ τάξη), ενώ ταυτόχρονα είναι διαπιστευμένος μελετητής ειδικών κατασκευών της Ατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ). Έχει εκπονήσει πληθώρα μελετών με διεθνή αναγνώριση για μουσεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, φοιτητικές εστίες, αμαξοστάσια τρόλεϊ, θέατρα, ΚΑΠΗ, γυμναστήρια κ.α. Στο διεθνώς γνωστό Νέο Μουσείο Ακρόπολης έχει εκπονήσει τη στατική μελέτη της οποίας ήταν κύριος μελετητής. Τη διετία 2009-2011 ήταν μέλος της Επιτροπής Έργων της Ναοδομίας όπου έλεγχε στατικές μελέτες και διενεργούσε αυτοψίες για παραλαβή έργων και διαπίστωση αυθαιρεσιών σε εκκλησιαστικά κτίρια. Είναι μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, συμμετέχοντας ενεργά. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά

Τηλ. 694 47 16 815
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

Ανθή Βελλή
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου

velli_anthi

##

Τηλ. ##
#
Facebook