ΣΙΝΑ - ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τηλ. 6985-848888
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Εχει εκλεγεί ως δημοτική σύμβουλος και έχει ορισθεί ως:
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Αθλητισμού
Αντιπρόεδρος Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής β’θμιας Εκπαίδευσης
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος Ποιότητας Ζωής

Η κοινωφελή της δραστηριότητα προέρχεται μέσα από τη συμμετοχή της σε συλλόγους και φορείς όπως:
Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης
Χορωδία Βουλιαγμένης (Πρόεδρος)
UNESCO Νοτίων Προαστίων (υπεύθυνη Κοινωνικού Τμήματος)
Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Επιτροπή Δραστηριότητας και Επιτροπή ΑμεΑ

Για πολλά χρόνια συμμετείχε σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών ως Αντιπρόεδροςκαι αρχηγός τμήματος και στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βουλιαγμένης.
 
Επίσης έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης, στο Κάνε μία Ευχή, στο παιδικό Χωριό SOS, στο ΚΑΑΠΑ, και έχει συμμετάσχει στην πανηγυρική τελετή έναρξης και λήξης του 15ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομίας.

ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γενικός Χειρουργός
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τηλ. 6972-006153
email:
Ιατρός Γεννήθηκε στη Μεθώνη Μεσσηνίας και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Είναι παντρεμένος με την Υπαπαντή Μηλιανού και έχει δύο κόρες, τη Σταυρούλα και τη Γαλατιανή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 28ετίας. Εργάζεται στο "Ασκληπιείο" ως Ιατρός Χειρουργός και υπεύθυνος επί 20ετία του Ενδοσκοπικού Ιατρείου.
Συμμετείχε ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις (τρεις εξ'αυτών πήραν το Α' βραβείο σε διεθνή συνέδρια) ως και στη συγγραφή αρκετών ιατρικών βιβλίων. Μέλος και πρώην Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του "Ασκληπιείου".
Ασχολήθηκε επί 14ετίας από τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου (1996-2000).
Από το 2003 έως και το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας. Η αγάπη του για τις ευαίσθητες ηλικίες τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα παιδιά της Βούλας, από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας (2003-2004) και από τη θέση του Προέδρου της επιτροπής Παιδείας του Δήμου (2005-2007).
Από το 2006 έως και το 2010 ασχολήθηκε ενεργά από τη θέση του Προέδρου του ΚΑΠΗ Βούλας για τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας (2008-2009).

ΒΑΛΑΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τηλ. 6973375253
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος- Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.
Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης όπου διετέλεσε Πρόεδρος του 15μελους, καθώς και πρωταθλητής στο διασχολειακό πρωτάθλημά στο σκάκι.
Είναι αριστούχος Πτυχιούχος Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών καθώς και Διπλωματούχος στην Διεθνή Λογιστική από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης στην Ελβετία. Είναι κάτοχος με υποτροφία μεταπτυχιακού τίτλου Master in Business Administration από το ALBA Graduate Business School,το οποίο απέκτησε επίσης με άριστα.
Έχει εργασθεί για πάνω από 25 χρόνια σε επενδυτικές εταιρίες, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, σε όλους τους τομείς των επενδύσεων (δημοσίων και ιδιωτικών), διαχείριση κεφαλαίων, αναδιαρθρώσεις εταιριών, συγχωνεύσεις εταιρικών σχημάτων, στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Επίσης έχει ιδιαίτερες γνώσεις στους τομείς σε ασφαλιστικά θέματα και σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης. Είναι μέλος επενδυτικών επιτροπών και χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην επενδυτική εταιρία Eurocorp Investment Services με γραφεία στο Παρίσι και στην Αθήνα. Είναι εξωτερικός Ειδικός Οικονομικός Εμπειρογνώμονας στη Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Υποθέσεων (DG-ECFIN), με αποστολές σε αναπτυσσόμενες χώρες, σε τομείς όπως η Διαχείριση του Οργανισμού Δημοσίου Χρέους, ανάλυσης οικονομικών κινδύνων με δημιουργία ειδικών μοντέλων αποτίμησης σε Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας (ΔΕΚΟ), βέλτιστη αξιοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων (αντίστοιχα ΕΣΠΑ), έλεγχος κρατικού προϋπολογισμού κ.α.
Είναι Ειδικός Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Τμήμα σε τομείς οικονομικού και χρηματοοικονομικού αντικειμένου. Έχει διατελέσει άμισθος συνεργάτης του τέως Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με συμβολή στην δημιουργία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε).
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά..