Γραφείο Δημάρχου

Υποκατηγορίες

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου (252)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τα πιο πρόσφατα Δελτία Τύπου είναι αναρτημένα στην αρχική σελίδα.

Προβολή άρθρων...
Ξεκίνησε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το πρόγραμμα «Δωρεάν Φοίτηση σε Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης» στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου. Στο πρόγραμμα, το οποίο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συμβολή των φροντιστηρίων της πόλης μας, μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες που ανήκουν σε οικογένειες κατοίκων ή δημοτών, με εισοδηματική και κοινωνικά κριτήρια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι δικαιούχοι είναι οι άνεργοι, τα παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, μονογονεϊκών οικογενειών κτλ.
Συνάντηση με αντιπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) και μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της πόλης.
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ενιαία παρέλαση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η οποία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Βούλας. Η νέα Δημοτική Αρχή αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά φέτος ενιαίο εορτασμό της Εθνικής Επετείου, και όχι ξεχωριστούς σε κάθε Δημοτική Ενότητα, προκειμένου να αναβαθμίσει το θεσμό, ο οποίος θα γίνεται πλέον εκ περιτροπής σε κάθε Δημοτική Ενότητα. Αποτέλεσμα της απόφασης αυτής ήταν να πραγματοποιηθεί μια μεγαλειώδη παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 700 – 800 άτομα εκπροσωπώντας συνολικά 37 σχολεία και συλλόγους.  
Συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολείων της πόλης πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκο Βάσση και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, κ. Στέφανο Καπέλα, προκειμένου να γίνει μια πρώτη επίσημη επαφή του Δήμου με την εκπαιδευτική κοινότητα.   
Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το 2015. Όπως εξήγησε στο συμβούλιο ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά την εισήγηση του, το πρόγραμμα ρίχνει το βάρος του στη δημιουργία ολοκληρωμένων μελετών, αφού σήμερα στο Δήμο δεν υπάρχει καμία ώριμη μελέτη βάσει της οποία θα μπορούσε η Δημοτική Αρχή να διεκδικήσει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ή από κάποιο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
  Δωρεάν Πνευμονολογικό Έλεγχο και Σπιρομέτρηση από κινητή μονάδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την ερχόμενη εβδομάδα. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου  9 π.μ. - 1 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Δήμα της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 9 π.μ. - 1 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία Ιμίων της Δημοτικής Ενότητας Βούλας και την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 9 9 π.μ. - 1 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία 24ης Ιουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης.
Εκδρομή στην Αγία Θεοδώρα Βάστα της Μεγαλόπολης Αρκαδίας πραγματοποίησε το ΚΑΠΗ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας που ήταν τον 1 Οκτωβρίου.    
Με τη συμμετοχή 300 περίπου αθλητών και περισσότερων από 600 επισκεπτών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο αγώνας καγιάκ στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ο οποίος διοργανώθηκε από την εθελοντική ομάδα kayakGreeceκαι υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.).  
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός του βυθού στο Ακρωτήριο Λομβάρδα, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης που διοργανώθηκε από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αυτοδυτών Τηθύς, και τον ΣΚΑΙ την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2014».  
«Όλη η Ελλάδα τραβάει κουπί» την Κυριακή στη Βουλιαγμένη   Γρ. Κωνσταντέλλος: «Είμαστε στο πλευρό, εκδηλώσεων που έχουν ως θέμα την θάλασσα»   Ο Δήμαρχος μίλησε για τον αγώνα καγιάκ στην Βουλιαγμένη   «Είμαστε στο πλευρό όλων των εκδηλώσεων όπως αυτή του καγιάκ, αλλά και κάθε εκδήλωση που προάγει τον μαζικό αθλητισμό και τον εθελοντισμό. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, απευθύνω πρόσκληση σε όσους φορείς ασχολούνται με αντίστοιχες δράσεις, και ειδικότερα των ναυταθλητισμό, να συνεργαστούν με το Δήμο μας και να προάγουμε μαζί τις αξίες που μπορούν να μεταδοθούν σε όλους μέσα από τέτοιου είδους δράσεων».   Μ’ αυτή τη…
Σελίδα 1 από 25