Τις εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας και πυρασφάλειας του Δήμου, καθώς και τις εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, (ΣΠΑΥ), βραβεύει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Ξεκίνησε η διάθεση καρτών για την χρήση των κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Οι κάρτες διατίθενται, στο Δημαρχείο της πόλης, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) με την συμπλήρωση σχετικής αίτησης και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Σημειώνουμε, ότι κατά την περίοδο της πιλοτικής λειτουργίας του συστήματος, μέχρι 15 Μαρτίου, η χρήση του ποδηλάτου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ στη συνέχεια, όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτα θα ειδοποιηθούν, αν το επιθυμούν, να καταβάλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο για τη συνέχεια της χρήσης των ποδηλάτων. Εκτός από τους κατόχους της προσωπικής ηλεκτρονικής κάρτας, το σύστημα θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και περιστασιακοί χρήστες – κάτοχοι πιστωτικής κάρτας. Για τους περιστασιακούς κάρτες θα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στους σταθμούς των ποδηλάτων, καθώς και στην ιστοσελίδα www.vvv.gov.gr/easybike. Για τους κατόχους προσωπικής ηλεκτρονικής κάρτας, η χρήση του είναι απλή και σύντομη ακολουθώντας τα 3 βήματα:

Στα πλαίσια της συνεχούς φροντίδας της υγείας των μελών των ΚΑΠΗ με σκοπό την πρόληψη, την ενημέρωση, την αγωγή υγείας και την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών, σας ενημερώνουμε ότι για το μήνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2017 το πρόγραμμα Εθελοντών Γιατρών στα ΚΑΠΗ θα ειναι το εξής :


H Eθελόντρια Eιδική Παθολόγος Κα ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΙΚΗ θα βρίσκεται:

Το γραφείο ΚΑΠΗ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημερώνει για το πρόγραμμα εκδρομών, πολιτιστικών εκδηλώσεων, ιατρικής στήριξης, φροντίδας και κοινωνικής προσφοράς.

Αναλυτικά:

Κοπή Πίτας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 11.00 ΚΑΠΗ Βάρης

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 11.00 ΚΑΠΗ Βούλας

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 11.00 ΚΑΠΗ Βουλιαγμένης

 

 

Πολλά ενδιαφέροντα μαθήματα, χρήσιμα για κάθε επαγγελματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει δική του επιχείρηση, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 22ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι, μέσα σε 24 ώρες, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως:

Βασικές Αρχές Management

Βασικές Αρχές Marketing

Πηγές Χρηματοδότησης της Ιδέας

Τα Social Media στη νέα Επιχείρηση

Βασικές Αρχές Πωλήσεων και πολλά ακόμα από καταξιωμένους εισηγητές.

Θυμίζουμε πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι εντελώς δωρεάν και οι εγγραφές έχουν αρχίσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 213 2020141 – 142. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πλήρες πρόγραμμα:

 

Τρίτη  24 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ/ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

10:00 - 11:30

Επαναπροσδιορισμός επαγγελματικών οπτικών και προσωπική ανάπτυξη 

 

11:30 - 12:00

Διάλειμμα

-

12:00 - 13:30

Βασικές Αρχές Management

 

13:30 - 14:00

Διάλειμμα

-

14:00 - 16:00

 Νέες μορφές Επιχειρηματικότητας 

 

Τετάρτη25  Ιανουαρίου 2017

ΩΡΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ/ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

10:00 - 11:30

Βασικές Αρχές Marketing

 

11:30 - 12:00

Διάλειμμα

 

12:00 - 13:30

Πηγές Χρηματοδότησης της Ιδέας

 

13:30 - 14:00

Διάλειμμα

-

14:00 - 16:00

Νομικές Μορφές Εταιρειών

 

Πέμπτη  26  Ιανουαρίου 2017

ΩΡΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ/ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

10:00 - 11:30

Τα Social Media στη νέα Επιχείρηση

 

11:30 - 12:00

Διάλειμμα

-

12:00 - 13:30

Λογιστικά Φορολογικά Θέματα Ενάρξεως

 

13:30 - 14:00

Διάλειμμα

-

14:00 - 16:00

Βασικές Αρχές Πωλήσεων

 

Παρασκευή  27  Ιανουαρίου 2017

ΩΡΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ/ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

10:00 - 12:00

Business Model Canvas

 

12:00 - 12:15

Διάλειμμα

 

12:15-13:00

Case Study

 

13:15 – 14:00

Το Οικοσύστημα της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

 

 

Τα «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας», από το Skywalker.gr σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συνεχίζονται το μήνα Ιανουάριο 2017,  με το «22ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας».

 Η δράση αφορά την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα, ενώ απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε όλα τα επίπεδα λειτούργησε αποτελεσματικά ο μηχανισμός του Δήμου κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που βιώσαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας, 9 Ιανουαρίου.

Παρά το τσουχτερό κρύο, τον παγετό και τις χιονοπτώσεις, το οδικό δίκτυο του Δήμου παρέμεινε ανοιχτό όλες τις ώρες αφού τα συνεργεία του Δήμου, με αυταπάρνηση, εργάσθηκαν ασταμάτητα όλο το εικοσιτετράωρο. Έριξαν όπου κρίθηκε απαραίτητο συνολικά 24 τόνους αλάτι σε όλες τις δημοτικές ενότητες και παράλληλα με τα μηχανήματα του Δήμου φρόντισαν να καθαρίζουν το οδόστρωμα όπου αυτό δεν ήταν προσπελάσιμο. Για την αποψινή νύχτα, επειδή οι χαμηλές θερμοκρασίες θα επαναληφθούν, ο Δήμος έχει φροντίσει να προμηθευτεί άλλους 30 τόνους αλάτι και τα συνεργεία θα είναι πάλι σε ετοιμότητα.

ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2001  ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

                                            Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

                                                               Ανακοινώνει ότι :

 

              Σύμφωνα με το άρθρο 16   του Ν.2119/1993 «Περί Μητρώων Αρρένων» το Γραφείο Μητρώων Αρρένων του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου θα προβεί  στην σύνταξη στρατολογικών πινάκων των εγγεγραμμένων στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου έτους 2001.

             Κατόπιν τούτου ενημερώνουμε τους γονείς των αρρένων τέκνων που έχουν γεννηθεί

το  έτος 2001 και είναι εγγεγραμμένα στα  Μητρώα Αρρένων  του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπως προσέλθει ένας εκ των γονέων  στην υπηρεσία μας  το αργότερο έως 28/2/2017,  για να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση των στοιχείων κατοικίας και επικοινωνίας,

για την ορθή σύνταξη  των στρατολογικών πινάκων.

 

 

 

                                                                                            Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                    ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

 

                                                                                    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Tab Title 1

Τους μαθητές που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην αίθουσα «Ιωνία» την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Οι μαθητές του Δήμου μας είχαν και φέτος μεγάλη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις  αφού περίπου το 90% των παιδιών που διαγωνίσθηκαν, πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με αποτέλεσμα να βραβευτούν συνολικά 350 παιδιά με έναν τιμητικό έπαινο και ένα χρηστικό δώρο.

Κατά την τελετή, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε την αξία της Παιδείας για τους νέους και τη σημασία που πρέπει να δίνει η Πολιτεία, ώστε να βγαίνουν στην κοινωνία οι νέοι με αρχές, αξίες και στόχους.

 

 Ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Στέφανος Καπέλλας, έστειλε θερμό χαιρετισμό στους επιτυχόντες που τον διάβασε ο διευθυντής του Λυκείου Βουλιαγμένης κ. Βενιζελέας. Στη συνέχεια, βραβεύθηκαν οι καθηγητές των σχολείων από τον Δήμαρχο, για τη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών.

Βραβεύσεις στους μαθητές έκαναν, εκτός από τον Δήμαρχος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυδία Αργυροπούλου, οι αντιδήμαρχοι Διονύσης Γεωργουλόπουλος και Νανά Κάραγιαν, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκος Βάσης, ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Γιάννης Αγαλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Ψαλλίδας και Βασίλης Παπαμιχαήλ, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιάννης Καλύβας και Ελίνα Μελέτη οι διευθυντές των σχολείων κ. Βενιζελέας και κα. Ευαγγέλου, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιαςθμιας σχολικής επιτροπής Μίμα ΝΙκηφοράκη, η Βίκυ Σφήκα μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΠΠΑ και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δώρα Τριάντη η οποία είχε αναλάβει και την οργάνωση της εκδήλωσης.

Όλοι ευχήθηκαν στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία.

 

Το νέο σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι γεγονός και για να ξεκινήσει η λειτουργία του η Δημοτική Αρχή διοργάνωσε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, ποδηλατική βόλτα με στόχο την επίδειξη του νέου συστήματος. Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να προωθήσει τις μετακινήσεις χωρίς μηχανοκίνητα μέσα και για το λόγο αυτό εγκατέστησε τους πρώτους τρεις σταθμούς κοινοχρήστων ποδηλάτων ενώ θα ακολουθήσει η εγκατάσταση άλλων τεσσάρων.

Σελίδα 1 από 46