Γραφείο Δημάρχου

Υποκατηγορίες

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου (283)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Προβολή άρθρων...
  Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Βάρης υπέγραψε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης. Με την υπογραφή του Υπουργού ολοκληρώθηκε μια διαδικασία η οποία εκκρεμούσε από το 2009 και ήταν από τα θέματα που η νέα Δημοτική Αρχή είχε θέσει σε άμεση προτεραιότητα.
Η διεύθυνση κοινωνικής πολιτικής, παιδείας, αθλητισμού & πολιτισμού του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας ενημερώνει σχετικά με την εποχική γρίπη. Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΚΕΛΠΝΟ αναμένεται αυξητική τάση στα κρούσματα εποχικής γρίπης τις επόμενες εβδομάδες και θα έχει διάρκεια περίπου 3 μήνες.   Το ΚΕΕΛΠΝΟ προτείνει: Εμβολιασμό για την εποχική γρίπη στις ομάδες αυξημένου κινδύνου του πληθυσμού καθ' όλη την διάρκεια του εφετινού κύματος γρίπης Τήρηση των μέτρων υγιεινής των χεριών και αναπνευστικής υγιεινής (π.χ. κάλυψητου βήχα και του φτερνίσματος) Έγκαιρη χρήση των αντί-ιικών φαρμάκων κατά της γρίπης με τις πρώτες εκδηλώσεις (μέσα σε 48 ώρες) Την αναζήτηση ιατρικής…
Το ΚΑΠΗ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του πρώτου τριμήνου του 2015:  
Το Πρόγραμμα Δωρεάν εξέταση Μαστού συνεχίζεται για το έτος 2015 και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 12 Ιανουαρίου 2015 έως και τέλος Φεβρουαρίου 2015. Οι ημέρες και ώρες ελεύθερης προσέλευσης, καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για το κοινό, είναι τα εξής:  
Με έμφαση στον άνθρωπο και την καθημερινότητα και σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις πραγματοποιήθηκε το έργο της Δημοτικής Αρχής τους πρώτους 4 μήνες.   Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τη διαχείριση της καθημερινότητας και το σχεδιασμό του αύριο, κινήθηκε το έργο της Δημοτικής Αρχής κατά το πρώτο τετράμηνο της θητείας της. Το 2014 έκλεισε με τη διοίκηση του Δήμου να έχει θέσει τις βάσεις για μια αποτελεσματική και δημιουργική θητεία αφού ήδη, παρά τις αντίξοες συνθήκες, πραγματοποιήθηκε πλούσιο και ουσιαστικό έργο. Με απόφαση του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα έναν πρώτο απολογισμό με τα σημαντικότερα στοιχεία των ενεργειών και…
  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. Στο ΚΔΒΜ του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
Ολοκληρώθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου οι προβλεπόμενες εργασίες του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας το οποίο λειτούργησε στις 8 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε πως μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το 6ο Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει προσωρινά σε αίθουσα του 1ου Δημοτικό Σχολείο Βούλας μέχρι να κατασκευαστεί η μόνιμη στέγη του σε περίπου ενάμιση χρόνο.  
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον πρωταθλητή σύλλογο Ελλάδος για το άθλημα του ju jitsu, Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟ η τρίτη και η τέταρτη κατά σειρά δράσεις των «Λευκαρείων 2014» και του Μεγάλου σεμιναρίου μικτών πολεμικών τεχνών (Μ.Μ.Α.) με τον τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή Bertrand Amoussou.
Σε Πλήρη Ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου   Ο μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να αντιμετωπίσει τα επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχει προβλέψει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, καθώς και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που ενδεχομένως να προκληθούν από την κακοκαιρία.
Σελίδα 1 από 28