Γραφείο Δημάρχου

Υποκατηγορίες

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου (324)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Προβολή άρθρων...
Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & η Θεατρική Ομάδα του 1ου Γυμνασίου Βάρης σας προσκαλούνε την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 19.30 στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης στη Θεατρική Παράσταση των μαθητών «ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου.
Ο Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΗΣ 2006», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, διοργανώνουν το 7ο Παναττικό Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων.
Μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ενόψει της συζήτησης σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή στη Βουλή και την αυριανή ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα:  
Εγκαταστάθηκε στο Δήμος ο νέος συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, κ. Σωτήρης Ελευθερίου. Όσοι δημότες ή επαγγελματίες επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί του για να συζητήσουν κάποιο θέμα τους σχετικά με το Δήμο, μπορούν να τηλεφωνήσουν στον αριθμό 2132020007, ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Στην πρόεδρο του Συλλόγου «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ», Κυρία Φωτεινή Ψυλλάκη δόθηκαν δωροεπιταγές , για το ίδρυμα, από το κατάστημα «Σκλαβενίτης», οι οποίες χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας.
Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ) και ο Αθλητικός Σύλλογος «FEEL GOOD Sports Club» διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαΐου στις 10 π.μ. τον 4ο Αγώνα του 2ου ATTIKA RUN & FUN GrandPrix με τη στήριξη της Cyta. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελοτου Παιδιού», (συγκεκριμένα θα προσφερθεί 0,30 € από κάθε συμμετοχή σε κάθε Αγώνα).
Μετά από ενέργειες του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, εντάχθηκαν στο Ν.4321/2015 (νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών), τα χρέη προς τους ΟΤΑ. Συγκεκριμένα, με την με αριθμό πρωτοκόλλου 6837/19-2-2015 επιστολή του, προς τους αρμόδιους υπουργούς, κ.κ. Βαλαβάνη και Μάρδα, ο Δήμαρχος ζήτησε να ενταχθούν για πρώτη φορά στη ρύθμιση των 100 δόσεων και οι οφειλές προς τους ΟΤΑ με στόχο να διευκολυνθούν οι πολίτες να τις εξοφλήσουν, ενώ παράλληλα να δημιουργηθούν έσοδα στα δημοτικά ταμεία. Η επιστολή του Δημάρχου κοινοποιήθηκε και στους κεντρικού φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, (ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ). Μετά τις ενέργειες του Δημάρχου ψηφίστηκε ο νέος νόμος ο οποίος περιλαμβάνει τα…
Με στόχο την ανάδειξη των παραδόσεων του Πάσχα, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ) διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις το Σάββατο 4 Απριλίου. Η αρχή έγινε στις 12 το μεσημέρι στον ανακατασκευασμένο πεζόδρομο της Οδού Ποσειδώνος στη Βούλα, όπου οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τοπικά έθιμα απ’ όλη την Ελλάδα, όπως το σπάσιμο των «μπότηδων» από την Κέρκυρα, τα «Λαζαράκια» από τη Ρόδο,  τα «αερόστατα» από την Αρκαδία και ο «Ζαφείρης» από την Ήπειρο.
Tο Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου επισκέφθηκαν, στο πλαίσιο του μαθήματος «Βιωματική Δράση», μαθητές της Α' τάξης του 1ου Γυμνασίου Βούλας την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Στόχος της επίσκεψης ήταν να προσφέρουν φάρμακα που είχαν περισυλλέξει με την βοήθεια όλων των μαθητών του σχολείου τους, προκειμένου να προσφερθούν στους άπορους και ανασφάλιστους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας.
Ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, για τις θέσεις εργασίας που προβλέπονται μέσω του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.. Η διάρκεια απασχόλησης καλύπτει πέντε (5) μήνες.
Σελίδα 1 από 30