Γραφείο Δημάρχου

Υποκατηγορίες

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου (270)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Προβολή άρθρων...
Περισσότεροι από 2000 δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής, 14 Δεκεμβρίου στη Βουλιαγμένη, με σκοπό να τρέξουν και να στείλουν ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι ο αγώνας δρόμου, «Run the Lake» καθιερώνεται σε θεσμό για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
  Εγκαινιάζεται το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Βάρκιζας το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. Όσοι βρεθούν στην εκδήλωση θα απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα που έχει προετοιμάσει ο Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ) το οποίο θα περιλαμβάνει ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, καρουσέλ, εργαστήρια και άλλα δρώμενα. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί παράσταση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δήμου μας και Θεατρικό δρώμενο για παιδιά με τίτλο: «Η κουζίνα των Ξωτικών» και εργαστήρι ζαχαροπλαστικής: «Μαγικό Ζαχαροπλαστείο», από την «Ανεμόσκαλα».  
Συνάντηση με τους επαγγελματίες της πόλης πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερώσει ο Δήμαρχος τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της πόλης για το σχεδιασμό που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή για τη στήριξη της τοπικής αγοράς, να ζητήσει από τους επαγγελματίες να βοηθήσουν στη διαφύλαξη της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης ενώ παράλληλα να ακούσει τα αιτήματα και τις απόψεις των ιδίων σε ότι αφορά τα θέματα που τους απασχολούν. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος, παρουσία των αντιδημάρχων της πόλης και υπηρεσιακών παραγόντων, ανακοίνωσε ότι στις άμεσες ενέργειες που έχει προγραμματίσει ο…
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης, στα πλαίσια Κοινωνικής δράσης διοργανώνει ο ΟΑΠΠΑ   Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης με τους Βασίλη Λέκκα, Μιχάλη Δημητριάδη, Λιζέτα Νικολάου, Ειρήνη Χαρίδου διοργανώνει ο Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ) την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00 Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» (Λεωφ. Καραμανλή 18 – Παραπλεύρως Δημαρχείου Βούλας).
  Μετά το πέρας της διημερίδας με τίτλο «Οι Παραλίες στους Δήμους» που πραγματοποιήθηκε στη Βούλα στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρήγορης Κωνσταντέλλος και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατέληξαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση: «Η διαφύλαξη του συγκριτικού μας πλεονεκτήματος, του παράκτιου μετώπου Σαρωνικού, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μια βιώσιμη ανάπτυξη. Ο δημόσιος,  κοινόχρηστος και οικολογικός χαρακτήρας των ακτών, που προστατεύεται από το άρθρο 24 του Συντάγματος, αποτελεί το πλαίσιο, μέσα στο οποίο, μαζί με τις τοπικές κοινωνίες, η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι πρέπει να κινηθούν για την ανάπτυξη του παράκτιου μετώπου.
Καθολική η θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης μετά τη διημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την Περιφέρεια Αττικής Κοινό συμπέρασμα της διημερίδας με τίτλο «Οι Παραλίες στους Δήμους», που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την Περιφέρεια Αττικής, ήταν η ήπια ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου της Αττικής, ενοποίηση με τον αστικό ιστό της Αττικής και φιλικές προς το περιβάλλον χρήσεις και κατασκευές.       Στη διημερίδα συμμετείχαν πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου, δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και των πολιτικών κομμάτων καθώς και πλήθος φορέων και πολιτών. Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ξεκίνησε τις εργασίες της…
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας με την υποστήριξη της εταιρείας «Leo Ελλάς» διοργανώνουν: Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Χρόνιες Ηλιακές Βλάβες: Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε»
  Πολλοί δήμαρχοι, βουλευτές, θεσμικοί παράγοντες και φορείς έχουνε ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη διεξαγωγή διημερίδας θέμα «Οι Παραλίες στους Δήμους». Στόχος της διημερίδας είναι να ενημερωθεί το κοινό για τις πολεοδομικές, νομικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους της αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου της Αττικής.
Βγήκε σήμερα στο αέρα ο νέος ιστότοπος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση με την προηγούμενη (www.vvv.gov.gr). Ο νέος ιστότοπος ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες  της νέας Δημοτικής Αρχής, αφού η ουσιαστική διαδραστική επικοινωνία του Δήμου με τους δημότες, είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής που θα ασκήσει η διοίκηση του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Βάρης, από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.
Σελίδα 1 από 27