Γραφείο Δημάρχου

Υποκατηγορίες

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου (330)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Προβολή άρθρων...
Δελτία Τύπου - Κοινωνική Υπηρεσία

Δελτία Τύπου - Κοινωνική Υπηρεσία (2)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Προβολή άρθρων...
Δελτία Τύπου - ΟΑΠΠΑ

Δελτία Τύπου - ΟΑΠΠΑ (6)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου του για τον Ο.Α.Π.Π.Α

 

Προβολή άρθρων...
Δελτία Τύπου - Επιτροπή Παιδείας Δευτ. Εκπαιδευσης

Δελτία Τύπου - Επιτροπή Παιδείας Δευτ. Εκπαιδευσης (0)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου για την Επιτροπή Παιδείας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Προβολή άρθρων...
Δελτία Τύπου - Περιβάλλον Πράσινο

Δελτία Τύπου - Περιβάλλον Πράσινο (0)

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα δελτία τύπου για το Περιβάλλον και το Πράσινο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Προβολή άρθρων...

Δ  Η  Λ  Ο Π Ο Ι Η Σ Η

Ο Δήμαρχος ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 Έχοντας υπόψη :

  1. Τα άρθρα 19 και 20 του Ν.2119/93 <<Περί Μητρώων Αρρένων>>

 

Δ Η Λ Ο Π Ο Ι Ε Ι

 

Προς όλους τους κατοίκους και δημότες του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης :

Ότι από την Επιτροπή του άρθρου 18 του Ν.2119/93 συντάχθηκαν σύμφωνα με τα άρθρα 19 και 20 του ιδίου Νόμου ονομαστικοί κατάλογοι των γεννηθέντων αρρένων τέκνων το προηγούμενο έτος 2014 (τέκνων δημοτών του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης), οι οποίοι εκτίθενται στη δημοσιότητα, ανάρτηση και υποβολή από κάθε ενδιαφερόμενο σχετικής με αυτό ενστάσεως.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες και κατοίκους της περιοχής του Δήμου  να προσέλθουν και να λάβουν γνώση των παραπάνω Μητρώων Αρρένων και να υποβάλλουν μέχρι 31 Μαϊου 2015 τυχόν ενστάσεις.

 

Tο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ψηφιακών Μέσων και Ορθόδοξης Ποιμαντικής, με θέμα «Τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και η Ορθόδοξη Ποιμαντική», πραγματοποιήθηκε στις 7-8-9 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace από το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», σε συνεργασία με τις Ορθόδοξες διαδικτυακές πύλες Orthodox Christian Network (ΗΠΑ) και Bogoslov (Ρωσία).

Οριστικό τέλος παίρνει η δικαστική εκκρεμότητα που αφορούσε τις δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 με την 1717/15 από του ΣτΕ, η οποία απορρίπτει την αίτηση αναίρεσης της παράταξης του κ. Σπύρου Πανά, κατά της επίσης απορριπτικής απόφασης του διοικητικού πρωτοδικείου Πειραιά (εκλογοδικείο). Με την απόφαση αυτή επικυρώνεται οριστικά και αμετάκλητα η εκλογική νίκη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις».

Ο μαγικός κόσμος των αρχαίων εφευρέσεων «Θαύματα της αρχαιότητας» ζωντάνεψαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων μέσα από τη διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Αρχιμήδης για πάντα», που οργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α) και η Λογοτεχνική Ομάδα του Λυκείου Βουλιαγμένης στις 8 & 9 Μαΐου, στον χώρο του Λυκείου της Βουλιαγμένης.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, διοργανώνει στις 16 και 23 Μαΐου, στις 18:00 «ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ» με 2 συγγραφείς, 3 ηθοποιούς, διαδραστικά παιχνίδια και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Το 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων  του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 9 Μαΐου 2015. Το ήρεμο και θετικό κλίμα που επικράτησε, η όμορφη παρουσία των ομάδων των 9 δημοτικών σχολείων της πόλης μας, αλλά και η άψογη συνεργασία του  Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) με τους εκπαιδευτικούς γυμναστές & τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας, συνέβαλαν στο να υπάρξει εξαιρετικό θέαμα και κατά γενική ομολογία ένα ουσιαστικό, διασκεδαστικό αλλά και διδακτικό διήμερο, αφιερωμένο στη μετάδοση του σημαντικού μηνύματος, «ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ», ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό και της ενδοσχολική βία. Για το θέμα αυτό, με το πέρας των αγώνων, τοποθετήθηκε με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο η ψυχολόγος- οικογενειακή θεραπεύτρια κ. Αγγελική Βεργή.

«Αν θα ασχοληθούμε ποτέ σοβαρά με το θέμα της διαχείρισης των παραλιών» αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στην παρέμβασή του στο ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Παρασκευή 8 Μαΐου.  Κατά την ομιλία του, τόνισε τη σημασία του θέματος και επισήμανε ότι σοβαρή λύση χωρίς τη συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν θα μπορέσει να υπάρξει.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας, διοργανώνει το 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 8 & 9 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» (Οδός Μουτούση 1) στις 9.15 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ.

Σελίδα 1 από 31