11.01.2022

Το αθλητικό υπερθέαμα «IRONMAN®70.3®» έρχεται στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Featured

Η ΕΥ ΖΗΝ Sports και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνδιοργανώνουν το IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece, το αθλητικό υπερθέαμα που θα γράψει ιστορία!

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε το πολυ-αναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το 3ο Ελληνικό τρίαθλο IRONMAN, το IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, στις 23 Οκτωβρίου 2022 στον πανέμορφο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βουλιαγμένης.

Το 2019 πραγματοποιήσαμε ένα όνειρο που έμοιαζε άπιαστο, το πρώτο IRONMAN®70.3® Greece, επιβεβαιώνοντας ότι #AnythingIsPossible. Το 2021 μετά από μία μεγάλη παγκόσμια δοκιμασία, αθλητές, διοργανωτές και συνεργάτες, απολαύσαμε ξανά μία, κατά κοινή παραδοχή, κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση. Και τώρα η EY ZHN Sports και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενώσαμε τις δυνάμεις μας και ετοιμαζόμαστε να απογειώσουμε το IRONMAN® με μία διοργάνωση-υπόδειγμα που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και θα μείνει στην ιστορία.

Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μία πανέμορφη χώρα, όπου ο αθλητισμός και ο πολιτισμός καλλιεργήθηκαν κι ευδοκίμησαν όσο πουθενά αλλού στον κόσμο. Με το IRONMAN®70.3®Greece 2022, που θα φιλοξενηθεί στον  μαγευτικό Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, την ομορφότερη περιοχή της Αττικής, θα αναδείξουμε την ελληνική φιλοξενία σε όλο τον κόσμο!

Η επόμενη διοργάνωση IRONMAN® στη χώρα μας υπόσχεται να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία σε αθλητές και επισκέπτες στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και λόγω της ολοκληρωμένης προσέγγισης που σχεδιάζεται, με παράλληλες δραστηριότητες που θα αξιοποιήσουν τα αγαθά και τη φυσική περιουσία αυτού του τόπου, θα αποζημιώσουν ολιστικά την τριαθλητική οικογένεια.

Προσκαλούμε όλους τους αθλητές να μοιραστούν μαζί μας τον ενθουσιασμό για το νέο IRONMAN®70.3® VouliagmenI Greece και όλοι μαζί να υποστηρίξουμε το όραμα, η Ελλάδα να προχωρήσει πιο μακριά, πιο ψηλά, πιο δυνατά!

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 18 Ιανουαρίου 2022, με μία συνδρομή έκπληξη για τις πρώτες 24 ώρες των εγγραφών, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν νέα και ενημερώσεις από τα κανάλια:

Website: https://www.ironman.com/im703-vouliagmeni

Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece

Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/