Print this page

NOVOVILLE

NOVOVILLE

novoville

NOVOVILLE - λειτουργία σύγχρονου συστήματος καταγραφής και επίλυσης προβλημάτων της πόλης μας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας

To novoville είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων, που επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν με απλό και γρήγορο τρόπο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητα τους στην πόλη μας.

Λακκούβες, οδική σήμανση, δημόσιος φωτισμός, διαρροές υδάτων, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, εγκαταλελειμμένα πάρκα ή αυτοκίνητα και δεκάδες άλλα. Τα καθημερινά προβλήματα που αναφέρονται με τη χρήση της εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα ή με ένα τηλεφώνημα στο 15888, καταγράφονται και αυτόματα προωθούνται στις Υπηρεσίες του Δήμου προς επίλυσή τους, βελτιώνοντας την εικόνα της πόλης μας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι δημοτικές μας υπηρεσίες γίνονται περισσότερο προσβάσιμες και αποτελεσματικές, έχοντας στο επίκεντρο τους το Δημότη.

Αμεση Καταγραφή Προβλημάτων.

Το όπλο μας στη μάχη της καθημερινότητας.

Μέχρι σήμερα (27/01/2021) έχουν επιλυθεί 47.111 αναφορές αιτημάτων.

Πληροφορίες

Η νέα εφαρμογή, σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση της Γραμμής του Δημότη με τον πενταψήφιο αριθμό, «15888» (ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ. 07.00 – 22.00 και το Σάββατο 08.00 – 16.00) δίνουν στις υπηρεσίες του Δήμου τη δυνατότητα να γίνονται παραλήπτες κάθε είδους ζητημάτων που απασχολούν τους Δημότες και να δρομολογούν άμεσα την επίλυση τους. 

Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες θα μπορούν πλέον με την χρήση του κινητού τους τηλεφώνου να δηλώνουν σε πραγματικό χρόνο τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητα τους στην πόλη στέλνοντας τοποθεσία, φωτογραφία και τον τύπο του προβλήματος άμεσα στις υπηρεσίες του Δήμου χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες. Οι υπηρεσίες του Δήμου από την άλλη πλευρά θα έχουν πραγματική εικόνα των προβλημάτων της πόλης, θα μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους και κυρίως θα είναι υπόλογες για το έργο και την ανταπόκριση τους προς τους πολίτες. Κάθε φορά που ένα ζήτημα επιλύεται ο Δημότης λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο!

Η αναφορά ενός ζητήματος γίνεται σε 5 απλά βήματα:
  1. Επιλογή τοποθεσίας
  2. Επιλογή είδους αιτήματος
  3. Προσθήκη σύντομης περιγραφής (προαιρετικά)
  4. Προσθήκη φωτογραφίας
  5. Αποστολή του αιτήματος στο Δήμο

Στη συνέχεια, το αίτημα σας παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ λαμβάνετε ενημερώσεις για την πορεία επίλυσης του μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Η εφαρμογή «Novoville» είναι διαθέσιμη για δωρεάν «κατέβασμα» σε τηλέφωνα smartphones με λογισμικό
Apple iOS appstoreκαι Google Android.android

Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, να βρείτε σύντομες απαντήσεις για διαδικασίες και δικαιολογητικά, να δείτε ζωντανά στο χάρτη δεκάδες σημεία ενδιαφέροντος όπως ΚΕΠ και φαρμακεία, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποτέλεσε δήμο πιλότο για την λειτουργική ολοκλήρωση και τελειοποίηση του ηλεκτρονικού συστήματος novoville.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε αρχείο pdf  με πληροφορίες

Αναφορά προβλήματος