Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Εκπρόθεσμες αιτήσεις για το σχ. έτος 2023-2024 από Δευτέρα 09/10/2023 και ώρα 12:00 μέχρι και την Τρίτη 30/04/2024 και ώρα 24:00 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας   https://kgavvv.tcloudapp.net/ .

Για την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων, τις ηλικίες των παιδιών προς εγγραφή και για ότι σχετίζεται με την εγγραφή των παιδιών την τρέχουσα σχολική χρονιά κάντε κλικ εδω.

Χρήσιμα έντυπα

1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΑΣ

sights

 

Υπεύθυνη Σταθμού : Κότσιαλου Κυριακή
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οδυσσέως και Πανός, Βούλα 16673
Τηλ: 210 8900 023
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Περιγραφή

Ο Βρεφονηπιακός σταθμός ξεκίνησε για πρώτη φορά τη λειτουργία του στο συγκεκριμένο χώρο από τον Οκτώβρη του 2009.

Το κτίριο διαθέτει φωτεινούς, άνετους και καθαρούς εσωτερικούς χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες δημιουργικής απασχόλησης και ύπνου, τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους καθώς και μεγάλης έκτασης προαύλιο χώρο. Στον 1ο όροφο λειτουργούν δύο βρεφικά τμήματα ενώ στο ισόγειο δύο παιδικά. Επιπλέον, το κτίριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και στελεχώνεται με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Στον σταθμό φιλοξενούνται βρέφη ηλικίας από 6 μηνών εώς παιδιά ηλικίας 3,5 ετών.

Στόχος μας είναι να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να δεχτούμε όλα τα παιδιά προσφέροντας τους σιγουριά, ασφάλεια και χαρά μέσα από ποικίλες δράσεις και αλληλεπιδράσεις στοχεύοντας πάντοτε στο να διαμορφώνουμε ευτυχισμένους ανθρώπους. Με πολύ αγάπη και τρυφερότητα φροντίζουμε καθημερινά ώστε οι μικροί δημότες της πόλης μας να αναπτύσσουν συμπεριφορές και δεξιότητες που θα τους συντροφεύουν στη ζωή τους. Τέλος βασικός στόχος μας αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

pdf files   photos

2ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΑΣ

sights

 

Υπεύθυνη Σταθμού : Μιχαλοπούλου Ιωάννα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηρακλειδών 35 - Βούλα, 16673
Τηλ: 210 9689 357
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ο Β' Βρεφονηπιακός Σταθμός Βούλας λειτουργεί από το 2013, με ένα παιδικό (40 παιδιά) και δύο βρεφικά τμήματα (24 βρέφη). Στο σύνολο φιλοξενεί 65 παιδιά ηλικίας από 6 μηνών εώς 3,5 ετών.
Ο Β' Βρεφονηπιακός Σταθμός Βούλας από την αρχή της λειτουργίας του συμμετέχει στο πρόγραμμα " Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" (ΕΣΠΑ).
Όλοι οι χώροι του κτιρίου είναι λειτουργικοί. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα βρεφικά τμήματα. Σε κάθε τμήμα είναι 12 βρέφη με δύο βρεφονηπιοκόμους και μία βοηθό βρεφονηπιοκόμο. Στο ισόγειο λειτουργεί το παιδικό τμήμα.
Η αναλογία βρεφονηπιοκόμων και νηπίων είναι μία βρεφονηπιοκόμος και μία βοηθός βρεφονηπιοκόμος για 25 νήπια.
Όλα τα τμήματα είναι διαμορφωμένα και εξοπλισμένα με όλα τα μέσα ώστε να κάνουν την παραμονή των μικρών μας ευχάριστη και ασφαλή. Όλοι οι μικροί μας φίλοι έχουν πρόσβαση στον όμορφο πιστοποιημένο κήπο μας,για ατελείωτο παιχνίδι.
Στόχος μας είναι να αποκτήσουν τα παιδιά καλλιέργεια, αγωγή, βιωματική γνώση, βασισμένη στις εμπειρίες που τους προσφέρονται (ανάλογα με την ηλικία τους), αλλά να είναι και υπεύθυνα ,δημιουργικά και να εκφράζονται μέσα από τα ερεθίσματα που τους δίνονται ώστε να κοινωνικοποιηθούν.
Μια μεγάλη αγκαλιά καθημερινά περιμένει τα μικρούλια μας στο ζεστό μας περιβάλλον, μια αγκαλιά μετά τη δική σας ,που γεφυρώνει τη μετάβαση τους από την οικογένεια σας, στη δική μας σχολική οικογένεια ,πάντα με αγάπη και ευαισθησία.

pdf files   photos

1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ (ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ)


sights

Υπεύθυνη Σταθμού : Ξοχάκη Τζωρτζίνα
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Νικ. Φωκά και Μουτούση- Βάρη, 16672
Τηλ: 210 8974 745
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Περιγραφή

Ο Ασύρματος είναι ο πρώτος Παιδικός Σταθμός που ιδρύθηκε για να φιλοξενηθούν τα παιδιά του Δήμου, όπου τα τελευταία έτη συμμετέχει στο πρόγραμμα " Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" (ΕΣΠΑ).
Όλοι οι χώροι είναι λειτουργικοί και χαρούμενοι ώστε να προσελκύουν τα παιδιά να εμπλέκονται σε δραστηριότητες που προάγουν τη νοητική, φυσική και κοινωνική τους ανάπτυξη. Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός διαθέτει έναν πανέμορφο κήπο για να απολαμβάνουν οι μικροί μας φίλοι το παιχνίδι και στον εξωτερικό του χώρο.
Βασικό μας μέλημα είναι η ολόπλευρη νοητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη παιδιών βρεφικής, μεταβρεφικής και παιδικης ηλικίας, σεβόμενοι πάντα τον ατομικό ρυθμό ανάπτυξης και τη μοναδικότητα του καθενός."

pdf files   photos

2ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ (ΜΗΛΑΔΕΖΑ)

sights

Υπεύθυνη Σταθμού : Νάζου Βασιλική
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οθωνών 5 – Βάρη, 16672
Τηλ: 210 9653 222
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Περιγραφή

Ο Β΄ Βρεφονηπιακός σταθμός της Βάρης ξεκίνησε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2013 αρχικά με τα παιδικά τμήματα και τα τελευταία τρία χρόνια φιλοξενεί και βρέφη ηλικίας από 6 μηνών.
Στεγάζεται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον που προσφέρει ασφάλεια στα παιδιά και ποικίλες ευκαιρίες για παιχνίδι και δημιουργική μάθηση. Ο σταθμός φιλοξενεί 37 παιδιά,25 νήπια με 2 παιδαγωγούς και 12 βρέφη με 3 παιδαγωγούς οι οποίοι διαμορφώνουν και υλοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα συμβατά με τα χαρακτηριστικά της ηλικίας τους και εναρμονισμένα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες τους.

pdf files   photos