Το μεγάλο ταξίδι στο Καστελλόριζο, για τον 1ο ιστιοπλοϊκό αγώνα Ακριτικών Νησιών «Κύπελλο Καστελλόριζο 2015» που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκε, με τους συμμετέχοντες να έχουν αποκτήσει σπουδαίες εμπειρίες, στο ανατολικότερο άκρο της πατρίδας μας. «Το Kαστελλόριζο μας δείχνει τον δρόμο, πως πρέπει να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια αυτή την προσπάθεια» τόνισε στην τελετή λήξης που έγινε εν πλω ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον όμιλο Ρέστη για την τεράστια συμβολή του στον αγώνα αφού η διάθεση του κρουαζιερόπλοιου, «Aegean Paradise» με συμβολική χρέωση, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έκανε εφικτή τη διοργάνωση του αγώνα. Τόνισε τέλος τη σημασία του κοινωνικού, ανθρωπιστικού και εθνικού χαρακτήρα του εγχειρήματος και χαρακτήρισε σημαντική παρέμβαση  για την ζωή του νησιού την επίσκεψη τόσων πολλών ανθρώπων σε αυτή την μικρή γωνιά της Ελλάδος.

 

Συνέντευξη τύπου για την αναγγελία του «Διεθνούς Αγώνα Ιστιοπλοΐας Ακριτικών Νησιών -Κύπελλο Καστελλόριζο 2015» πραγματοποίησε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, στο Δημαρχείο Βούλας.

Στην συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος της πόλης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μίλησε στους εκπροσώπους τύπου, τονίζοντας τη σημασία των αγώνων και ξεκαθαρίζοντας τους λόγους για τους οποίους έγινε η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής.