ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος - Στέλεχος Επιχείρησης

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, είναι παντρεμένος και κατοικεί με την οικογένεια του στην Βούλα.
Γονείς του ο Θόδωρος και η Σούλα Κοκολέτσου, που χρόνια δραστηριοποιούνται με τα κοινά της περιοχή μας. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 1989 και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνές Εμπόρiο στο Βentley University στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το University of Hartford, στις ΗΠΑ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες .
Υπήρξε αθλητής στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης απο το 1980 και μέλος της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοίας. Ειναι μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί. Θα επιθυμούσε ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για έναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.

Τηλ. 6974-020030
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκπαιδευτής θαλασσίου σκι

sights

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Εμπορίου της όμορφης Βουλιαγμένης.
Σπούδασε μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος Μ.Ε.Κ. και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική του θαλασσίου σκι. Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από το 1992 και εργάστηκε στην επιχείρηση θαλασσίων σπορ που εδρεύει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης μέχρι το 2018.
Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το κοινωνικό συμφέρον, μαζί με την προτροπή του επί εικοσιπενταετίας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα τον ώθησαν στην ενασχόληση με τα κοινά.
Το 2010 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Επί τέσσερα χρόνια υπηρέτησε άξια και με ζήλο τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.
Στόχος του είναι να διατηρήσει η Βουλιαγμένη μας το χαρακτήρα της ως πρότυπη κοινότητα- ησυχαστήριο, να παραμείνει καθαρή, πράσινη και αμόλυντη από κάθε είδους αλόγιστη παρέμβαση.
Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί κυρίως είναι η καθαριότητα, το περιβάλλον-πράσινο, η ασφάλεια,ο αθλητισμός και η παιδεία.
Βλέποντας το έργο του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το πρόγραμμα και τους στόχους του για τη νέα δημαρχιακή θητεία και τη συνεργασία που είχαν αυτήν την πενταετία, τον ώθησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να Ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6972509065
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών στην Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E.

nanouris_nikos

Ο Νικόλαος Δημ. Νανούρης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1966 και κατάγεται από την Απείρανθο της Νάξου. Είναι το πρώτο παιδί Πολύτεκνης Οικογένειας και όπως είναι φυσικό το αίσθημα ευθύνης και στήριξης τόσο ως προς τα αδέρφια του όσο αργότερα στους συμπολίτες του ήταν έντονο και έμφυτο από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.
Είναι παντρεμένος με την Βουλιαγμενιώτισα εκπαιδευτικό κ. Φωτεινή Μανώλη και βρίσκεται στην Βουλιαγμένη μόνιμα από το 1992. Έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη.
Ο λόγος ο οποίος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και σπούδασαν τόσο τα παιδιά του όσο και η γυναίκα του, είναι η αδήριτη αγάπη του να προσφέρει στους συμπολίτες του τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς, με τις Επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει, και την εργασιακή του εμπειρία (30 συνεχόμενα έτη σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλο Τραπεζικό Οργανισμό την CITIBANK N.A και σήμερα σε σημαντική θέση ευθύνης σε Εισηγμένη ΔΕΚΟ την ΕΥΔΑΠ A.E.) και κυρίως η αγάπη του για αυτόν τον ευλογημένο τόπο, την καλύτερη γωνιά της ανθρωπότητας όπως συνηθίζει να λέει, το Χωριό μας στον οποίο ζούμε και που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε.
Είναι Οικονομολόγος – Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε 1988, (Υπότροφος του Ι.Κ.Υ) και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών MSc. στην Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη από το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο - Ι.Π.Α. 1993.
Επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Κύκλου Διαλέξεων από το Ε.Κ.Π.Α. με θέμα «Οι Προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στην τρέχουσα δεκαετία» Πρόγραμμα Jean Monnet. (Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών)
Ομιλεί AΓΓΛΙΚΑ - Πολύ Καλή Γνώση και κατέχει το Δίπλωμα PROFICIENCY του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE.
Κατέχει γνώσεις Υπολογιστών : MICROSOFT - WORD – EXCEL – POWERPOINT - ΧΡΗΣΗ INTERNET – Κάτοχος της Πιστοποίησης Πληροφορικής ICT Europe. Υπηρέτησε τις Στρατιωτικές του Υποχρεώσεις: 1988 – 1989 Ως Διαβιβαστής – Χειριστής Τηλετύπου (ΑΘΗΝΑ – ΛΗΜΝΟΣ)
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Κατόπιν επιτυχούς διαγωνισμού μέσω Α.Σ.Ε.Π, προσελήφθην το 2003 ως Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών στην Εισηγμένη στο Χ.Α.Α. Εταιρεία Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E. Έκτοτε έχει διατελέσει, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διοικητικής Πληροφόρησης (MIS), Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Προμηθειών και Logistics, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αξιολόγησης Επενδυτικών Σχεδίων για τους Ο.Τ.Α., Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Σχέσεων με τους Ο.Τ.Α και σήμερα κατέχει την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Διαχείρισης Ειδικών Πελατών (ΔΗΜΟΣΙΟ, Ο.Τ.Α., Μεγάλοι Πελάτες) με κύριο αντικείμενο που άπτεται όλων των δραστηριοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε σχέση με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε καθώς και την ένταξη νέων Δημοτικών Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης στις δραστηριότητες της εταιρείας. Βασικό του αντικείμενο είναι η εκπόνηση των σχετικών Χρηματοοικονομικών μελετών (feasibility and viability studies) για τις παραλαβές δικτύων ύδρευσης.
Είναι ο Αρχηγός Π.Σ.Ε.Α. (Πολιτικός Σχεδιασμός Εκτάκτου Ανάγκης) για το κεντρικό Ανεξάρτητο κτήριο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στα Ιλίσια.
Είναι μέλος του Ε.Σ.Κ.Α (Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή & Αγοράς) για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 εκπροσώπησε, την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στην πρώτη της παρουσίαση, στο 6ο Διεθνές ROAD SHOW, που διεξήχθη στο ΛΟΝΔΙΝΟ, με σκοπό την ανάδειξη των προοπτικών ανάπτυξης, της εξωστρέφειας της Εταιρείας σε ξένους Διεθνείς Επενδυτικούς Οίκους και της επέκτασης των Δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό. Επίσης πολύ πρόσφατα, τον Απρίλιο του 2019 παρακολούθησε τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για το Νερό που έγιναν στο Λονδίνο – Global Water Summit 8-11/4/2019.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ CITIBANK N.A
Από το 1989 – 2003 εργάστηκε σε Διάφορες θέσεις Ευθύνης στην Τράπεζα (Operations, Dealing Room ως Διαπραγματευτής Ξένου Συναλλάγματος- FX Customer Dealer) και αποχώρησε με τον Βαθμό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Θεματοφυλακής και Εκκαθάρισης Συναλλαγών (Foreign Investors Client Service Unit Manager) για λογαριασμό Μεγάλων Διεθνών επενδυτικών Οίκων. Κατά καιρούς εργάστηκε στην CITIBANK N.A Λονδίνου & Δουβλίνου.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Έχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Λονδίνο, Δουβλίνο, Φρανκφούρτη) διάφορα Σεμινάρια και Συνέδρια σχετικά με τα Τραπεζικά και Επενδυτικά Προϊόντα, την Διαχείριση Πιστωτικών Κινδύνων, την προώθηση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, την Ανάπτυξη Διοικητικών Ικανοτήτων, την Καθοδήγηση και Ηγεσία (Leadership in Action), την Διαχείριση και Αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού, τις Τεχνικές Λήψεις Αποφάσεων, τον Καθορισμό και Αξιολόγηση Δεικτών Απόδοσης, κλπ. Επίσης έχει παρακολουθήσει συνέδρια σχετικά με τους τρόπους ένταξης και λειτουργίας Δημοτικών Δικτύων Ύδρευσης και Αποχέτευσης στις δραστηριότητες της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Ο κύριος Νίκος Νανούρης είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε), και κατέχει την Άδεια Ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος. Είναι Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων (Σ.Ε.Π) καθώς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (Ε.Λ.Ι.Ε). Είναι μέλος του Ελληνο-Aμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (American – Hellenic Chamber of Commerce). Διατέλεσε Εκλεγμένο Μέλος του Επιστημονικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. την περίοδο από το 2012 - 2015.
Υπήρξε Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.Μ.Ε στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε την περίοδο 2015 – 2017.
Την περίοδο από το 2004 – 2008 ήταν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου για την «Ανάπτυξη του Β΄ και Γ΄ Τομέα ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ».
Είναι Μέλος του Εξωραιστικού Συλλόγου «ΜΗΛΑΔΕΖΑΣ» στην Βάρη καθώς και του «Επιμορφωτικού» Συλλόγου Βάρης.
Από τις 14-29/8/2004,εργάστηκε ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του ΑΘΗΝΑ 2004 με την ΔΟΕ & το Πρωτόκολλο. Είναι Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Κ.Β)
Είναι μέλος του Α.Ο.Β. και υπήρξε Έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Παίδων – Νέων του Α.Ο.Β. από το 2007 – 2010. Στις Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις 3 Απριλίου 2016 εκλέχτηκε Ταμίας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΔΗΜ.Τ.Ο της Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης. Στις Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις 13 Μαΐου 2018 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΔΗΜ.Τ.Ο για θέματα Ν.Ο.Δ.Ε. της πόλεως Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης.
Υπήρξε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης– Βούλας – Βουλιαγμένης το 2014 με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης» του τέως Δημάρχου κ. Σπύρου Πανά.
Είναι πάντα Συνεργάσιμος με τους συναδέλφους και συνεργάτες του και προσηλωμένος στους στόχους και το αποτέλεσμα.
Είναι συλλέκτης ξένων και ελληνικών νομισμάτων και γραμματοσήμων.
Του αρέσει το κολύμπι, είναι χειμερινός κολυμβητής, το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα.

Τηλ. 6977 222017
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΥ ΛΙΑΝΑ
Επιχειρηματίας

skoulaxenou_liana

Η Λιάνα Σκουλαξενου γεννήθηκε στην Βουλιαγμένη είναι μητέρα δυο παιδιών.
Είναι κόρη του Αντώνη και της Ειρήνης Σκουλαξενου, από τις παλιές οικογένειες της Βουλιαγμένης.
Αποφοίτησε από το εμπορικό κολλέγιο Saint George και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην βουλιαγμένη στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού.
Μετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση από το έτος 2010.
Εκλέχτηκε δυο τετραετίες τοπική σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Βουλιαγμένης.

Οι στόχοι της είναι:
να διατηρήσει ανέπαφο τον χαρακτήρα της Βουλιαγμένης ως το καλύτερο προάστιο της μεσογείου.
να προστατεύει τον ήπιο οικιστικό χαρακτήρα της πόλης από την επερχόμενη επέλαση των ξένων επενδυτικών σχημάτων.
να συμβάλλει με εφόδιο την γνώση και την εμπειρία της στα κοινά, στην ήπια ανάπτυξη της πόλης, έχοντας σαν όραμα την διατήρηση και την προστασία του πράσινου.

Τηλ. 6947 682950
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΙΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
##

name_photo

#####

Τηλ. 6973034887
email#
Facebook