ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας

papadopoulos_vasilis

Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα (Δικήγορικά) από το 1985.
Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά και σπούδασε σε Σχολή Χημικών.
Εργάστηκε σε πολυεθνική Φαρμακευτική Εταιρεία ως εκπαιδευτής Πωλητών (Sales trainer).
Στη συνέχεια εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα – Κατ/μα Βούλας από το 1985 απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2011.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βούλας.
Είναι παντρεμένος και πατέρας (τώρα) ενός παιδιού

Τηλ. 6977 004922
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΖΕΡΒΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Κυβερνήτης

sights

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1975 και κατοικεί στη Βούλα από το 1989. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Βούλας το 1993. Εκπαιδεύτηκε στην “IKAROS AVIATION” των ΗΠΑ από όπου έλαβε πτυχίο επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών. Εργάζεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ OLYMPIC AIR από το 2000 έως και σήμερα. Από το 2010 είναι κυβερνήτης στα DASH 8 Q400 στην OLYMPIC AIR. Από τον Οκτώβριο του 2012 είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Η αγάπη του για τα κοινά και η όρεξή του να προσφέρει στο κοινό καλό τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα σαν Τοπικός Σύμβουλος και να εκλεγεί το 2014.

Τηλ. 6937-198333
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δικηγόρος

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951 και κατοικεί στη Βούλα από το 1993. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ειρήνη Ρουσάκη και έχουν δύο παιδιά, την Τίνα, πτυχιούχο Νομικής Αθηνών, Α. Δικηγόρο και τον Θοδωρή, φοιτητή στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παντείου Πανεπιστημίου. Εξειδικεύτηκε στο Ναυτικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Παρακολούθησε μαθήματα MASTER σε θέματα Κοινής Αγοράς (Ευρωπαϊκής Ένωσης). Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω από το 1987 και ασκεί μαχόμενη δικηγορία στον Πειραιά. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα και θέλει να συνεισφέρει στα δημοτικά δρώμενα από την θέση του Τοπικού Συμβούλου.

Τηλ. 6956-331941
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
Επιχειρηματίας

labropoulou_myrto

Η Μυρτώ Λαμπροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 αλλά θεωρεί τη Βούλα τη «γειτονιά και το σπίτι της» αφού από πολύ μικρή περνούσε όλα τα καλοκαίρια της, πριν οριστικά μετακομίσει το 1977.
Σπούδασε τουριστικά και απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στους τομείς της Ανάπτυξης Πωλήσεων, Στρατηγικού Μάρκετινγκ αλλά και Coaching αναφορικά στην ανάπτυξη και αποτελεσματική οργάνωση μικρών επιχειρήσεων.
Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών της σταδιοδρόμησε στον τουριστικό τομέα και εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στην εταιρεία Μπενρουμπή, ως υπεύθυνη ανάπτυξης προϊόντων στην αγορά της εστίασης.
Το 1997 ανέλαβε την προβολή και ανάπτυξη δικτύων για λογαριασμό της ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας IFI στην Ελλάδα, εγχείρημα το οποίο όχι μόνο εστέφθη με επιτυχία αλλά λειτούργησε ως εφαλτήριο του επόμενου προσωπικού της στοιχήματος, τη δημιουργία της εταιρείας NALMΑ την οποία ίδρυσε το 1999 με ίδια κεφάλαια και προσωπικό χρόνο. Ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα χάρη στην αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο της, μια εταιρεία που σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα προώθησης και ανάπτυξης προϊόντων εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια στο γυμνάσιο της Βούλας και μετέπειτα συμμετείχε ενεργά στην τοπική οργάνωση της περιοχής. Πιστεύει ότι η γειτονιά όπου ζεί μπορεί να είναι υπόδειγμα του τρόπου που μπορεί να ζεί ο πολίτης στη κοινωνία.
Η Μυρτώ υπέρμαχη της αναγνώρισης του κοινωνικού ρόλου των γυναικών και της συμμετοχής τους στις αποφάσεις και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα της τρίτης ηλικίας, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της στην πολιτική. Ώριμη και ικανή να συμβάλλει με τη δραστηριότητά της, στη βελτίωση της κοινωνικής πραγματικότητας στην Βούλα.

Τηλ. 6977 665063
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ιατρός - Ουρολόγος - Επιμελητής Α΄

makris_nikos

Γεννήθηκε στη Βούλα το 1965. Γονείς του είναι ο Γεώργιος Μακρής και η Άννα Καρσαμπά – Μακρή (η οποία έχει γεννηθεί στη Βούλα, με καταγωγή από τη Μικρά Ασία).
Ο Νικόλαος Μακρής μεγάλωσε στη Βούλα και φοίτησε στο 1ο Δημοτικό σχολείο Βούλας, στο 1ο Γυμνάσιο Βούλας και στο 1ο Λύκειο Βούλας.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Universita degli Studi di Bologna στην Ιταλία.
Ξεκίνησε την ειδικότητα του Χειρουργού Ουρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».
Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρίας.
Έχει συμμετοχή σε πολλά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα του και πολλές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά.
Γνωρίζει Ιταλικά και Αγγλικά.
Δραστηριοποιείται στα κοινά της πόλης μας από το 2009.
Είναι παντρεμένος με την Ισιδώρα Μπακαΐμη, Ειδικό Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο και έχουν δυο κόρες την Άννα και την Ιφιγένεια.

Τηλ. 6942 845628
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΑΧΑΤΖΙΑΝ ΑΡΤΕΜΙΣ
Κοινωνιολόγος-Δημοτική Υπάλληλος

sights

Η Αρτεμησία (Άρτεμις) Σαχατζιάν γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και έκτοτε κατοικεί στη Βούλα. Αποφοίτησε από το Campion Athens International School, στο οποίο διετέλεσε και μέλος του μαθητικού προεδρείου.
Είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας (Bachelor of Arts in Sociology), Αγγλικής και Γαλλικής Φιλολογίας από το Deree American College of Greece.
Εργάστηκε επί σειρά ετών στο χώρο των Δημοσίων σχέσεων, ενώ για ένα διάστημα υπήρξε ιδιοκτήτης καταστημάτων μουσικών οργάνων.
Από το 2001 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Δήμο Αθηναίων. Το Μάρτιο του 2018 εξελέγην στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων, ΣΕΔΑ, στο οποίο κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ηλιόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Σήμερα για πρώτη φορά διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της με το συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Πόλη για να Ζεις.
Στόχος της, να συμβάλλει με νέες ιδέες αλλά και με όλες της τις δυνάμεις στη συνέχιση του μέχρι τώρα έργου του Δημάρχου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Τηλ. 6972660222
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΧΕΙΛΑ ΕΥΗ
Σύμβουλος ψυχικής υγείας και εσω/εξωτερικής ανάτασης εφήβων και ενηλίκων, Ψυχοθεραπεύτρια

sights

Η Ευδοξία Χειλά είναι κάτοικος Βούλας, γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1979 και ήταν το έκτο κατά σειρά παιδί της Ευαγγελίας Μπαχαρνίκου και του Νικολάου Χειλά ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος Βάχλιας (Γορτυνία - Αρκαδία 2006).
Από την ηλικία των 21 ετών διοργάνωνε αφιλοκερδώς φιλανθρωπικά bazar για να στηρίξει μονογονεϊκές οικογένειες, κακοποιημένα παιδιά και εφήβους έχοντας ως βασικό της στόχο τη βοήθεια, τη στήριξη και την εμψύχωση των ανθρώπων.
Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Ψυχοθεραπεύτρια, Υπνοθεραπεύτρια, Master Practitioner N.LP και Life couch και έχει τα κάτωθι διπλώματα:
INTERNATIONAL advanced diploma Hypnotherapy with Psychotherapy
INTERNATIONAL DIPLOMA in Clinical Hypnosis and Hypnotherapy
DIPLOMA of Life Coaching
MASTER PRACTITIONER of Neurolinguistic Programming, από το Essex University Institute of Clinical Hypnosis του Λονδίνου και του Ι.Ψ.Ε Κύπρου
Ως λάτρης της γνώσης και της μάθησης έχει ανοίξει νέο κύκλο σπουδών τον τελευταίο χρόνο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας εφήβων και ενηλίκων ενώ παράλληλα εξακολουθεί να βοηθά αφιλοκερδώς αδύναμες ομάδες ανθρώπων μιας και είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τα παιδιά καθώς και η ίδια είναι μητέρα δύο αγοριών.

Τηλ.6987 959 610
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΩΗ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία και κατοικεί στη Βούλα από το 2007.
Σπούδασε Αισθητική και εργάζεται ως Καθηγήτρια στο γνωστικό aντικείμενο της Αισθητικής σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ.
Επί σειρά ετών ενεργοποιείται και στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής. Είναι κάτοχος του Life Coaching Diploma Επιχειρήσεων με αντικείμενο τον Ιαματικό Τουρισμό - ειδικότερα σε ΑΜΕΑ και σε άτομα τρίτης ηλικίας.
Είναι σύζυγος του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος Φιλάρετου Χατζηστεφανου.

Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές θέλοντας να προσφέρω στα κοινά για την πόλη που αγάπησα και έφτιαξα την οικογένειά μου αλλά και για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τους ανθρώπους που με στήριξαν. Συντάσσομαι διπλά στο Δήμαρχό μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ γιατί πιστεύω στο όραμά του και στο έργο του με το ίδιο πάθος που πίστευε και ο εκλιπών σύζυγός μου Φιλάρετος Χατζηστεφάνου (Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος) ο οποίος αγαπούσε την πόλη και τους συνανθρώπους τους και παρείχε τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ακολουθώντας τα βήματα και τις αξίες του συζύγου μου, στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μου με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και σεβασμό σε τομείς όπως η Κοινωνική Πολιτική και ο Αθλητισμός.

Τηλ. 6949610573
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook