3 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

 

στο Ι.Ε.Κ. Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού

Το Ι.Ε.Κ. Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού ανακοινώνει την πρόσληψη 3 ατόμων ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 15/01/2020-24/01/2020

Αναλυτικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Τηλέφωνο: 
22910 42294-5

 

Εργασία: Έρχονται τα «πάνω κάτω» με το ψηφιακό ωράριο από το 2020 - Όλες οι αλλαγές - Κεντρική Εικόνα

1 άτομο με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Οργανισμό Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού –

Αργυρούπολης “Γρηγόρης Λαμπράκης”

Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης “Γρηγόρης Λαμπράκης” ανακοινώνει την πρόσληψη 1 ατόμου ΔΕ Διοικητικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 16/01/2020-27/01/2020

Αναλυτικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Τηλέφωνο: 
210 9600639, 210 9624042

317 θέσεις Τακτικού Προσωπικού σε Φορείς Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας

 και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

 

Καταληκτική ημερομηνία: 
Τρίτη, Ιανουάριος 28, 2020

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πλήρωση 35 θέσων σε φορείς πρόνοιας, ως ακολούθως:

Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας,
Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας
Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ)
Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ)
Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ)

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα είναι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (35 θέσεις). Δηλαδή πρέπει απαραιτήτως να κατέχουν απολυτήριο τίτλο Γυμνασίου ή να είναι κάτοχοι Πιστοποιητικού Φοίτησης Δημοτικού Σχολείου (έτος κτήσης έως και το 1980) ή Κατωτέρας Σχολής. Αναλυτικά για να δείτε την προκήρυξη πατήστε στο αντίστοιχο link.

Η Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων για τις θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης είναι 13/01/2020-28/01/2020.

Ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας μπορούν να λάβουν ενημέρωση/υποστήριξη από το Στέλεχος Προώθησης στην Απασχόληση Σταθακοπούλου Ολυμπία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

19/01/2020 - #JobDay DEV (Aθήνα)

Ο κόσμος του developing ξεδιπλώνεται στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη) με ελεύθερη είσοδο στις 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 12:00 έως τις 20:00.

Το #JobDay DEV είναι μια δράση που σκοπό έχει να ενημερώσει τους ενδιαφερομένους για τις τάσεις του developing και να φέρει σε επαφή τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς οργανισμούς του κλάδου της πληροφορικής με όσους αναζητούν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Το #JobDay DEV απευθύνεται σε:

Mobile developers, back-end developers, front-end developers, full stack developers, sys admins, dev ops, network engineers, database administrators, data analysts, hardware engineers, software engineers, help-desk agents, erp developers, web designers, IT administrators και IT Managers/Directors.

Αναλυτικότερα:19/01/2020- #JobDay DEV (Aθήνα)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ 

date

22 Ιανουαρίου 2020,
10:00 - 18:00

location

Αθήνα: Σεράφειο δήμου Αθηναίων

 
jobDay tourismou2020

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» διοργανώνει το #JobDay Τουρισμού στην Αθήνα, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μια ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού.

Βασικός κορμός της εκδήλωσης είναι οι συνεντεύξεις εταιριών που σχετίζονται με τον τουρισμό με υποψήφιους που αναζητούν εργασία.

Αν είστε εταιρία και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 

Το ΕΚΠΑ Αθήνας του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου αναπτύσσουν κοινές δράσεις με σκοπό την πληρέστερη υποστήριξη και την ενδυνάμωση ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας θα πραγματοποιηθούν ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στη Βούλα. Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται από εργασιακούς συμβούλους του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (ΕΚΠΑ Αθήνας).

Ο χώρος υλοποίησης των εργαστηρίων είναι η Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας, Ζεφύρου 2, Πάρκο Βούλας.

ΕΣΠΑ - "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" https://empedu.gov.gr

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ( Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

29

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού: Προσοχή! Κλείνει σήμερα (13/9) η Α21
Υπενθυμίζεται ότι ανά δίμηνο καταβάλλεται πλέον το επίδομα παιδιού Α21

  - Στις 25 - 27 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η τέταρτη δόση (δ' δίμηνο) του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ

  - Σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019 εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 4ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

Μετά τις 12:00 της 13ης Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της τέταρτης διμηνιαίας δόσης για το 2019.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της τέταρτης διμηνιαίας δόσης του 2019 (για τον Ιούλιο και Αύγουστο), η οποία θα καταβληθεί στις 25-27 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2019 μέχρι και 13 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα έχουν εκκαθαρισμένη την φετινή φορολογική τους δήλωση (εισοδήματα 2018).

Από τη στιγμή που κάποιοι δικαιούχοι δεν πληρώθηκαν τη δόση του Ιουλίου θα πάρουν αναδρομικά τα χρήματα στην επικείμενη πληρωμή, εφόσον έχουν διασταυρωθεί οι προϋποθέσεις καταβολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: H αίτηση Α21 υποβάλλεται μια φορά ετησίως από τον Μάρτιο κάθε έτους έως και 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Ο δικαιούχος, σε κάθε μεταβολή της οικογενειακής κατάστασής του ή λανθασμένης καταχώρησης οποιουδήποτε άλλου στοιχείου της, οφείλει εντός ενός μήνα να προβαίνει σε τροποποίηση της αίτησης και μόνο στα πεδία που υπάρχουν μεταβολές.

Μετά την υποβολή της αίτησης, εφόσον πληροίτε τα κριτήρια του επιδόματος εμφανίζεται, στην αρχή της αίτησης όταν κάνετε προβολή, το μήνυμα: «Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είστε δικαιούχους του επιδόματος παιδιού και υπολογίζονται τα παρακάτω ποσά».

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η συμπλήρωση της ως προς τα λοιπά. Μόνο μετά την υποβολή της, η αρμόδια υπηρεσία του ΟΠΕΚΑ μπορεί να ελέγξει το επισυναπτόμενο δικαιολογητικό και να το εγκρίνει ή μη.

Μπορείτε να παρακολουθείται την πορεία της αίτησης σας, μέσω της πλατφόρμας κάνοντας προβολή της αίτησης για να διαπιστώσετε αν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, αν έχει εγκριθεί ή όχι το επισυναπτόμενο και για ποιο λόγο.

 

Για να προσθέσετε νέο μέλος: Κάνετε προβολή της ήδη υποβληθείσας αίτησης και πατάτε το κουμπί Δημιουργία Τροποποιητικής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης (Α21). Στην νέα αίτηση πατάτε το κουμπί Προσθήκη Τέκνου και καταχωρείτε το επώνυμο (όχι μικρό όνομα ) και τον ΑΜΚΑ του παιδιού, στην συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες της πλατφόρμας.