ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
Φιλόλογος

antoniou_aspasia

Η Ασπασία Αντωνίου, του Παναγιώτη Αντωνίου και της Ελένη Γούλα – Αντωνίου, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Βάρη.
Έχει δύο παιδιά, την Ελένη φοιτήτρια Νομικής Αθηνών και τον Γιάννη φοιτητή στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Είναι πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος του τμήματος Μεταφραστών και Διερμηνέων του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Γνωρίζει επίσης Αγγλικά και Ισπανικά. Δραστηριοποιείται ως καθηγήτρια ελληνικής και ιταλικής γλώσσας για πάνω από 25 χρόνια. Ταυτόχρονα, έχει εργαστεί ως διερμηνέας και μεταφράστρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε μέσω εθελοντικής δραστηριότητας στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διλόφου και του 2ου Γυμνασίου Βάρης, όπου διετέλεσε Πρόεδρος για σειρά ετών. Υπήρξε επίσης Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου. Η αγάπη της για την περιοχή, που είναι τόπος καταγωγής της και μόνιμης κατοικίας της ίδιας και της οικογένειας της, την οδήγησε να συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με την παράταξη του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και να εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Βάρης.Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της παραταξης ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6947 018636
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΔΡΟΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Εργολάβος

sights

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1942.
Από το 1967 έως και το 1994 ήταν εργολάβος οικοδομών. Από το 1994 έως και το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε είχε αρτοποιείο και ξενοδοχείο στην Σαντορίνη.
Είναι Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων Βάρης Βάρκιζας (ΝΟΕΑΒΒ)

Τηλ. 6972646899

Facebook

ΚΟΥΤΡΑΣ ΦΩΤΗΣ
Συνταξιούχος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας

sights

Γεννήθηκε στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων.
Είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγικών στα Γιάννινα, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας. Μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Radar στη Σχολή Ecole Nationale στην Τουλούζη της Γαλλίας και σε θέματα εκπαίδευσης στο Instilux Eurocontrol στο Λουξεμβούργο.
Ηταν
  εκπαιδευτής και υπεύθυνος Γραφείου εκπαίδευσης και σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
  ειδικός εξεταστής για απονομή ειδικοτήτων Πολιτικής Αεροπορίας.
  εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Eurocontrol σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
  εκπρόσωπος της Ελλάδας στο NATO σε θέματα Πολιτικής Αεροπορίας.

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του εκπολιτιστικού και φυσιολατρικού συλλόγου Χερώματος Βάρης «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ». Υπήρξε για πολλά χρόνια Γ. Γραμματέας του Επιμορφωτικού συλλόγου Βάρης.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Κούτρα και έχουν δυο παιδιά. Ζει μόνιμα στη Βάρη στον οικισμό του Χερώματος. Ο Φώτης Κούτρας είναι αυτοδημιούργητος. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Είναι όμως ένας ενεργός και ανήσυχος πολίτης, που βλέπει καθημερινά τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και ζητούν λύσεις. Για να συμβάλλετε στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας ζητά να εκφράσετε την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας.

Τηλ. 6944186117
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΛΑΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
πρ. Ιπτάμενος Φροντιστής

sights

Γεννήθηκε το 1961 στο Κολινδρό Πιερίας και κατοικεί τα τελευταία 25 χρόνια στο Δίλοφο – Λαθούριζα Βάρης. Έχει μια κόρη και ένα γιο. Μιλάει Αγγλικά.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Β.B.A in Marketing North College, και Η/Υ.
Εργάστηκε 25 χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία, τα 10 πρώτα χρόνια σε επιχειρησιακά τμήματα εδάφους, και τα υπόλοιπα 15 χρόνια ως Ιπτάμενος Φροντιστής και ως Προϊστάμενος Καμπίνας Θαλάμου Επιβατών (SCCM) SENIOR CABIN CREW MEMBER.
Ασχολήθηκε ως σύμβουλος επενδύσεων ακινήτων και παράλληλα με τα κοινά, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Διετέλεσε Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Εκτός Σχεδίου Βάρης Αττικής. Εργάστηκε ενεργά για την ολοκλήρωση της Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ) Βάρης
Είναι μέλος Δ.Ε. στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βάρκιζας Λαθούριζα, καθώς και μέλος μικρής Ομάδας Εθελοντών καθημερινής περίθαλψης αδέσποτων στη Λαθούριζα Βάρης εδώ και 9 χρόνια.
Διατελεί:
Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας ΒΑΡΗΣ από το 2015.
Υπεύθυνος Επίβλεψης Τεχνικών Έργων και Τεχνικών Συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου από το 2017.
Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και της 5μελους Επιτροπής Έλεγχου Εμποροπανηγύρεων από το 2015.

Τηλ. 6944-646213
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κομμωτής-Επιχειρηματίας

sights

Ο Παναγιώτης Παππάς γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα, κατάγεται από τα Τρίκαλα, και από το 1984 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του και μεγάλωσε στο Δίλοφο και στο Χέρωμα Βάρης.
Τελείωσε το Δημοτικό Διλόφου, συνέχισε στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Βάρης και αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Βάρης.
Σπούδασε στην Σχολή Κομμωτών ΚΑΜΜΕΡ και έλαβε υποτροφία στην WELLA, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κομμωτική.
Από το 2005 διατηρεί κατάστημα με τον τίτλο «ΚΟΥΡΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» έναντι του Ιερού Ναού «ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» στην Βάρη.
Εργάστηκε από μικρή ηλικία σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το εμπόριο και τον τουρισμό.
Το 2002 εργάστηκε στον Δήμο Βάρης στην υπηρεσία καθαριότητας με 8μηνη σύμβαση.
Διετέλεσε Υποδιοικητής της της Ομάδας Στρατονομίας Χίου το 1999 με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις.
Είναι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του κλασικού αυτοκινήτου, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες δεξιοτεχνίας και ταχύτητας, καθώς και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ιστορικών Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) από το 2004.
Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και πρώην παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Κωνσταντίνα Καμπούρογλου, με την οποίαν έχουν αποκτήσει δύο (2) παιδιά.
Είναι ενεργός πολίτης καθώς ασχολείται ενεργά με τα κοινά της πόλης, συμμετέχει και δραστηριοποιείται έντονα σε πλήθος τοπικών κοινωνικών εκδηλώσεων, περιβαλλοντικών δράσεων, προβολής και αξιοποίησης των σημείων ενδιαφέροντος της πόλης μας, προστασίας των ζώων, δράσεων αλληλοβοηθείας, κλπ. γιατί πραγματικά προέχει στη σκέψη του να είναι πάντα σε επαφή με τον καθημερινό κόσμο της δουλειάς και της προκοπής, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας και της γειτονιάς, με μόνο του γνώμονα να ακούει, να κατανοεί και να βοηθά στην επίλυση των κάθε είδους τυχόν προβλημάτων της περιοχής μας.

Τηλ. 6974196640
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΠΛΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κλινική Ψυχολόγος- Επιχειρηματίας

meleti_eleni

Γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λάρισα.
Μεγάλωσε στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θηλέων Ρόδου, στο οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια στο 15μελές Συμβούλιο ως γραμματέας. Σπούδασε κλινική ψυχολογία και πολιτικές επιστήμες-marketing στο Αμερικάνικο κολλέγιο Αθηνών Southeastern College.
Φοίτησε, επίσης, στο Ramsgate University School of Language, στο Λονδίνο, προκειμένου να τελειοποιήσει τις γνώσεις της στην Αγγλική γλώσσα. Επίσης έχει ολοκληρώσει σπουδές στη Γαλλική γλώσσα στο Καθολικό Ινστιτούτο Ρόδου.
Έχει ασχοληθεί με την βιομηχανία της μόδας στο χώρο του modeling - styling σε επώνυμες ιδιωτικές εταιρείες ενδυμάτων - μακιγιάζ.
Από το 2009 μέχρι και σήμερα ασχολείται με το Real Estate και διατηρεί την κτηματομεσιτική εταιρία «ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΣ Αναγέννησις» με έδρα την Βάρη.
Είναι ενεργό μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας και την περίοδο 2015 - 2017 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Είναι ενεργό μέλος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης και την περίοδο 2015 έως και σήμερα διατελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Τηλ. 6932410737
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΚΟΥΡΤΗ ΤΣΟΚΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΛΙΛΗ)
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

skourti_lily

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Την Βάρη την γνωρίζει από την παιδική ηλικία, αρχικά για παραθερισμό και αργότερα σαν μόνιμη κατοικία των γονέων της.
Η αγάπη της για την περιοχή ήταν και η αιτία που αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένεια της στη Μηλαδέζα.
Σπούδασε παιδαγωγικά στη «Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών», αργότερα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο «Τμήμα Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία». Στην συνέχεια ολοκλήρωσε διετή μετεκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στις επιστήμες της Αγωγής.
Υπηρέτησε σε νηπιαγωγεία των Δήμων Βούλας, Βουλιαγμένης καθώς και του Δήμου Γλυφάδας ως διευθύντρια.
Είναι παντρεμένη με την Δημήτριο Τσόκανο, (Μηχανικό Αεροσκαφών Ο.Α.) και μητέρα δύο αγοριών: του Νικόλα (μεταπτυχιακού φοιτητή στο Τμήμα Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου) και του Χρήστου, (φοιτητή Πανεπιστημίου στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών).
Συμμετέχει ενεργά στο φιλόπτωχο έργο Ενοριακού Ναού της περιοχής μας, στην Μικτή Χορωδία Βουλιαγμένης, καθώς και την Θεατρική Ομάδα (ΟΑΠΑ) Βάρης.
Πιστεύει στη δύναμη της ενεργής συμμετοχής του κάθε δημότη στα κοινά για μια πόλη που αξίζει να ζεις.

Τηλ. 6949 429453
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΤΖΗΛΙΟΥ - ΤΡΙΒΥΖΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)
Συνταξιούχος λογίστρια

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τη Κέρκυρα και από το 1999 κατοικεί μόνιμα στο Χέρωμα Βάρης. Είναι σύζυγος του Σπύρου Τριβυζά που επί πολλές τετραετίες διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης.
Είναι απόφοιτος του Saint George Commercial College και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για 27 έτη στον ιδιωτικό τομέα ως λογίστρια και ως υπάλληλος του Δήμου Βάρης για 4 έτη, στην Οικονομική Υπηρεσία.
Από νεανική ηλικία είχε ενασχόληση με μαζικούς φορείς: ΤΜΨΣ Ηλιούπολης, Σύλλογος Χωρεπισκοπιτών Κερκύρας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διλόφου Βάρης, ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Χερώματος Βάρης «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ» και επί σειρά ετών στο Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης έως και σήμερα.
Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου -όπου είναι σε πολλούς γνωστές οι διαφωνίες τους, αλλά και οι ταυτίσεις τους στους βασικούς τομείς- αποφάσισε να συμμετέχει στην παράταξη ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», έχοντας τα εχέγγυα από τον ίδιο, ότι όλες οι απόψεις πρέπει να εκφράζονται και να εισακούονται. Κάτι σαν συμφωνία «κυρίων και κυριών».
Οι προκλήσεις των καιρών της κρίσης, καθώς και οι αλλαγές που επέφερε ο Νόμος Κλεισθένη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση -αναβαθμίζοντας τις αρμοδιότητες των Δημοτικών Ενοτήτων- προσδίδοντας ουσία και αποφασιστικό ρόλο στις Τοπικές κοινωνίες, είναι το έναυσμα για τη συμμετοχή της στις εκλογές. Θεωρεί ότι, αν και οι πόροι είναι περιορισμένοι, υπάρχουν δίοδοι και μονοπάτια, που με σωστή διαχείριση μπορούν να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον τόπο μας, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη και τελικά την υλοποίηση των αυτονόητων.

Τηλ. 6974438277
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΤΣΟΛΟΜΥΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ταχυδρομικός Διανομέας

sights

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1958.
Από το 1974 μέχρι και το 1977 φοίτησε στη σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και για περισσότερα από 2 χρόνια δούλεψε στα καράβια.
Τα τελευταία 25 χρόνια εργαζόταν ως ταχυδρομικός διανομέας στην κοινότητα Βάρης-Βάρκιζας.
Είναι έγγαμος με 2 παιδιά και από το 2006 μέχρι και σήμερα ασχολείται με τα κοινά της περιοχής μας.
Με την ιδιότητά του ως ταχυδρομικός διανομέας μπόρεσε να γνωρίσει τα καθημερινά προβλήματα της περιοχής μας και να προσπαθήσει να δώσει λύση σε πολλά από αυτά στο μέτρο που μπορούσε.
Αποφάσισε λοιπόν για μια ακόμη φορά να συμμετέχει στο συνδυασμό Βάρη- Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη νια να ζεις του Γρηγόρη Κωνστοτντέλλου.
Στόχος και προτεραιότητά του είναι το όφελος των συνδημοτών του. Όραμά του να αναπτύξουμε την περιοχή μας.

Τηλ. 6977-381033
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
##

name_photo

#####

Τηλ. 6975 469272
email#
Facebook

ΓΚΟΓΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ
##

name_photo

#####

Τηλ. 6980 037997
email#
Facebook