ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πολιτικός Επιστήμων

andriopoulos_2019

Ο Μιχάλης Ανδριόπουλος γεννήθηκε στη Βούλα το 1984, όπου και κατοικεί. Είναι γιός του Κώστα Ανδριόπουλου, του επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Βούλας. Είναι επιχειρηματίας στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, με εμπειρία στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και τη Διοίκηση Λειτουργιών. Είναι κάτοχος BSc του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση, και MBA του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με ειδίκευση στη Λήψη Αποφάσεων. Το 2014 έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη - Πόλη για να Ζεις» του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ενώ από το Μάρτιου του 2017 είναι Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης.

Τηλ. 6945-431246
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Επιχειρηματίας

Argyroukakis_Lefteris

Γεννήθηκε την 1 Αυγούστου 1948 στην Βάρκιζα.
Όντας γέννημα και θρέμμα της περιοχής και γνωρίζοντας όσο λίγοι τις ανάγκες της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά το 1990 όπου εξελέγη ως δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, μετά του αείμνηστου Δημάρχου Κωνσταντίνου Μπαγλατζή.
Στη συνέχεια επανεξέλεγη με τον Δημήτρη Αναστασίου και αργότερα μετά την ένωση των πρώην Δήμων Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και του Σπύρου Πανά.
Έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο του, διετέλεσε 18 χρόνια ως αντιδήμαρχος όντας πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως συνδυασμού που επέλεξαν.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και την πολύχρονη πείρα του στη συνέχιση του εξαιρετικά αξιόλογου έργου του.

Τηλ. 6945 659464
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επιχειρηματίας

vamvasakis_dimosthenis_2019

Γεννήθηκε στη Βούλα το 1961. Γονείς του είναι ο Μιχάλης και η Ευανθία Βαμβασάκη.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Μαραγκουδάκη και έχει τρία παιδιά.
Κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στη Βούλα, όπου διευθύνει επιτυχώς εταιρία αρχιτεκτονικών κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου-σιδήρου-υαλοπινάκων.
Είναι πτυχιούχος του Ελληνοβρεταννικού Κολεγίου B.G.A. (Marketing) και των Τ.Ε.Ι. Αθηνών (τμ. Διοίκησης επιχειρήσεων) και επί πτυχίω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (τμ. Διοίκησης). Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος, το 1998, με το συνδυασμό " Δημοτική Μεταρρύθμιση Βούλας", του Δημάρχου Γιώργου Μάντεση. Από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημ. Αθλητικού Οργανισμού, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπης (1999-2000). Τη διετία 2003-2004 και 2008-2009 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και την οκταετία 2002-2010 μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.
Τη διετία 2011-2012 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και το 2013-2014 Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Επίσης διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΠΑ.
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου στη διάρκεια της Δημοτικής  Αρχής Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6932226965
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αστυνομικός εν αποστρατεία

sights

Γεννήθηκε στη Σκλίβανη Ιωαννίνων, κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Τα τελευταία είκοσι χρόνια, ασχολείται εθελοντικά με τα κοινά, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, στους ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας μας, που είναι η παιδεία και ο πολιτισμός, με έντονη και ακατάπαυστη δραστηριότητα , μέσα σε συλλόγους γονέων, την ένωση συλλόγων γονέων Γλυφάδας, την ομοσπονδία γονέων, σχολικές επιτροπές κ.λ.π. Είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης

Τηλ. 6972323553
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π.

georgiakos_2019

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1968 και μένει μόνιμα στη Βούλα.
Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1993. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.
Στα φοιτητικά του χρόνια εργαζόταν σε εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και μηχανοργάνωσης.
Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων (ως Ηλεκτρολόγος Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών σε ραντάρ της Αεροπορίας), από το 1994 έως το 2000 διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία προμήθειας Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και χημικών σε πλοία, σε περισσότερα από 110 λιμάνια παγκοσμίως.
Από το 2000 έως και σήμερα διατηρεί τεχνική και εμπορική εταιρεία, που δραστηριοποιείται κυρίως στα Νότια προάστια με έδρα στην πλατεία της Βάρης και υποκατάστημα στον Πειραιά (επί της Ηρώων Πολυτεχνείου).
Από το 2013 έως το 2016 διετέλεσε Σύμβουλος για την στήριξη του έργου της δραστηριότητας του Διευθύνοντος Σύμβουλου και Προέδρου της εταιρείας Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. (Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε.), επί θεμάτων διενέργειας διαγωνισμών, έρευνας αγοράς, ελέγχου τεχνικών προδιαγραφών των προμηθειών, έρευνας νέων αγορών και τεχνολογιών, καθώς και την υποβολή προτάσεων για την αναβάθμιση λειτουργίας των πάσης φύσεως τεχνικών εγκαταστάσεων της εταιρείας ανά την Ελλάδα (σε 11 εργοστάσια και μηχανοστάσια).
Είναι πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια έως και σήμερα.
Από τον γάμο του το 2001 με την Αννα Αγουδήμου έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 16 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών.
Αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, επειδή πιστεύει στις αξίες που έχουν οι τοπικές κοινωνίες και στη σημασία που έχει να ασχολούνται με τα προβλήματά τους, άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να τα επιλύσουν.

Τηλ. 6937352422
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Συνταξιούχος Λογιστής

georgoulopoulos_dionisis_2019

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο τέως Δήμο βουλιαγμένης το έτος 1975 και υπηρέτησε με αυταπάρνηση την πόλη μέχρι το 1998 δηλαδή 24 συναπτά έτη.
Την οκταετία 1999-2006 ασχολήθηκε με τα δρώμενα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής διατελέσας Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Το 2006 εκλέχθηκε ξανά Δημοτικός Σύμβουλος βουλιαγμένης και το 2010 επελέγει από τους συμπολίτες του να υπηρετήσει το νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο των τριών «Β» ως Δημοτικός Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ.
Είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των τριών «Β» από το 2011 έως και το 2014. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης επί οκταετία και εκπροσώπησε τον τέως Δήμο σε διάφορες αποστολές στο Εξωτερικό (Νέα Ορλεάνη –ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΟΡΛΑΝΤΟ των ΗΠΑ- Πεσκάρα Ιταλίας, Πάφο Κύπρου κ.α.).
Συμμετείχε ως Ιδρυτικό Μέλος, ως Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος, σε πολλούς Συλλόγους της βουλιαγμένης και για μεγάλα χρονιά διαστήματα: (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης, Πνευματικό Κέντρο, Σύλλογος Περιβάλλοντος, Σύλλογος Γονέων κα Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Βουλιαγμένης τα οποία διακρίθηκαν).
Διετέλεσε αναπληρωματικός αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιο του Θριάσιου Νοσοκομείου. Είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες κα κατοικεί στη Βουλιαγμένη. Κατάγεται από το χωριό «ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ» Ψωφίδα Καλαβρύτων και είναι συνταξιούχος λογιστής,  στέλεχος Πολυεθνικής εταιρείας.
Τα έτη 2014-2017 διετέλεσε Aναπληρωτής Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών.
Από Μάρτιο 2017 είναι εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, εντεταλμένος αναπληρωτής Διοίκησης & Οικονομικών, μέλος Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Τηλ. 6972-001638
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
Συνταξιούχος Μηχανολόγος

sights

Ο Σωτήρης Ελευθερίου γεννήθηκε στο Βύρωνα και έχει καταγωγή από την Άνδρο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο γιών. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ηλεκτρομηχανολογικά έργα με εξειδίκευση στην Αμερική. Είναι μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης από το 1974 και η διάθεσή του να προσφέρει την πρόοδο του τόπου του τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Έχει εκλεγεί έξι συνεχόμενες τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος ενώ υπήρξε και υποψήφιος Δήμαρχος Βουλιαγμένης. Συμμετείχε στην Δημαρχιακή Επιτροπή, στον Αθλητικό Οργανισμό, Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας, Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου οι παρεμβάσεις του υπήρξαν καθοριστικές για το μέλλον της Βουλιαγμένης. Τέλος, εκπροσώπησε τον Δήμο Βουλιαγμένης στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Αττικής και σε άλλες επιτροπές.
Την περίοδο 2014-2019 ήταν Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τηλ. 6932 525 162
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
Επιχειρηματίας - Πρώην Αντιδήμαρχος

zaharatos

Ο Νίκος Ζαχαράτος μεγάλωσε και ζει στη Βούλα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών κατά την πρώτη 4ετία του ενιαίου Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (2011- 2014) με κύριο επίτευγμα τη σημαντικότατη μείωση των χρεών του Δήμου. Το 2011 ο Δήμος είχε υποχρεώσεις 18 εκατ. ευρώ. Στη λήξη της θητείας του, ο Δήμος είχε μηδενικές ληξιπρόθεσμες οφειλές σε προμηθευτές, είχε μειώσει τα δάνειά του στα 6 εκατ. ευρώ, και είχε 8 εκατ. ευρώ στα ταμεία του! Αξίζει να σημειωθεί ότι το τοπικό «οικονομικό θαύμα» επετεύχθη με παράλληλη μείωση των δημοτικών τελών σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εν μέσω ενός ασφυκτικού οικονομικού περιβάλλοντος.
Επιπλέον, κατά την ίδια 4ετία, με ιδιαίτερη ευαισθησία στις καθημερινές ανάγκες της μητρότητας και της οικογένειας και έχοντας την ευθύνη της λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών του ενιαίου Δήμου, πέτυχε τον διπλασιασμό του αριθμού των παιδιών που ωφελήθηκαν από τις σχετικές υπηρεσίες, με αντίστοιχη αύξηση των κτιριακών και λειτουργικών υποδομών.
Παράλληλα, ο Νίκος Ζαχαράτος αναπτύσσει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Επενδυτής με πίστη στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στην ελληνικότητα, ίδρυσε δύο εταιρείες στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ύφεσης: Την RAPID, εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης ελληνικού software με πελατολόγιο σε τέσσερις χώρες, και το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, τη μεγαλύτερη σήμερα αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών και υγιεινών προϊόντων.
Αριστούχος της ΑΣΟΕΕ (στη Διεθνή Οικονομική) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με έπαινο (στη Διεθνή Χρηματοδοτική) από το Πανεπιστήμιο του Southampton, γνωρίζει άριστα αγγλικά και γερμανικά. Για περισσότερα από 15 έτη κατείχε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Φανατικός του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής, λατρεύει το windsurfing και το tennis, ενώ υπήρξε για πάνω από μια δεκαετία αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας. Την αγάπη του για τον αθλητισμό την έχει μεταδώσει και στον 15χρονο γιο του, αθλητή της κολύμβησης και του μπάσκετ. Είναι εθελοντής στο ΠΙΚΠΑ και ενισχύει υλικά και ηθικά αθλητές με αναπηρία.

Τηλ. 6944 741736
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook
LinkedIn

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νοσηλεύτρια

sights

Γεννήθηκε στα ηρωικά Καλάβρυτα το 1968. Μεγάλωσε στη Βάρκιζα, όπου διέμενε από το 1970, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στη Μηλαδέζα Βάρης. Έχει μια κόρη, την Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου εγγονή του γνωστού Βουλιώτη επιχειρηματία, Σάκη Θεοδωρακόπουλου, η οποία είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μιλάει, Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και εργάστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ως Υπεύθυνη και Εφημερεύουσα και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Βάρης. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Βάρης και μέλος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Βάρης. Διατελεί Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από το 2010.

Τηλ. 6944-777166
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΩΣΑΝΝΑ (Νανά)
Επιχειρηματίας

karagian_2019

Γεννήθηκε στο Πειραιά. Είναι απόφοιτος σχολής λογιστών και ελεύθερη επαγγελματίας.
Είναι παντρεμένη με τον χημικό μηχανικό ΕΜΠ Ραφαήλ (Λίλο) Καραγιάν και έχει δύο κόρες την Ντιάνα φυσικοθεραπεύτρια και την Σουζάνα οικονομολόγο σε πολυεθνική.
Ζεί μόνιμα στη Βούλα από το 1985, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος και ταμίας στο Δ.Σ. του συλλόγου γονέων 2ου λυκείου Βούλας. 2003-2006 γενική γραμματέας στον εξωραιστικό σύλλογο Πανόραμα. 2006-2010 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Βούλας, με τις αρμοδιότητες της αντιπροέδρου δημαρχιακής επιτροπής, τακτικού μέλους Δ.Σ. ΚΑΠΗ, αναπληρωματικού μέλους βρεφονηπιακών σταθμών, τακτικού μέλους πνευματικής εστίας Βούλας, τακτικού μέλους σχολικής επιτροπής ΚΑΑΠΑΑ (πρώην ΠΙΚΠΑ), τακτικού μέλους σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 2010-2014 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με αρμοδιότητες: υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος ΚΑΠΗ-κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και δια βίου μάθησης, τακτικό μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής, τακτικό μέλος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναπληρωματικό μέλος ΟΑΠΠΑ, έως τον Ιούνιο του 2013.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής τα έτη 2014-2019.

Τηλ. 6977094203
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ξενοδόχος

kasidokostas_pantelis_2019

Γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη. Είναι επιχειρηματίας ξενοδόχος με τουριστικές επιχειρήσεις στη Σκιάθο και στην Αθήνα. Διατέλεσε για δέκα χρόνια Πρόεδρος Ξενοδόχων Σκιάθου ενώ για έξι χρόνια ήταν μέλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Νομαρχίας Μαγνησίας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας και διεθνής αθλητής με πανευρωπαικές νίκες στο θαλάσσιο σκι.
Τo 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του αδελφού του Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οργάνωσης - Προγραμματισμού Δημοτικού Έργου και Απασχόλησης,

Τηλ. 6944510512
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Επιχειρηματίας

sights

Ο Αντώνης Κουσαθανάς γεννήθηκε το 1977 και είναι γέννημα - θρέμμα της περιοχής των 3Β, όπως και οι γονείς του, και γι' αυτό είναι άρρηκτα δεμένος με τον τόπο του.
Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Βουλιαγμένη. Είναι παντρεμένος με τη συντοπίτισσά του, αθλήτρια του Ν.Ο.Β., Άννα Δερβίση.
Ως αθλητής του Ν.Ο.Β., υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας του θαλάσσιου σκι, με διεθνείς επιτυχίες.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στον Ν.Ο.Β. και στον Ναυτικό Όμιλο Βάρκιζας, μεταφέροντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στα νέα παιδιά. Το 2011 ανέλαβε την οργάνωση και την αναβάθμιση της Α΄ πλαζ Βούλας, στην οποία εργάστηκε επί σειρά ετών, δημιουργώντας τα καταστήματα F Beach, S Beach και La Banane.
Η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο του και η επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής τον οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρείας FAMILY PR AND EVENTS, η οποία προβάλλει την «Αθηναϊκή Ριβιέρα» και τη διαφημίζει στο Εξωτερικό, εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την ενασχόλησή του με τα κοινά, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα ζώα απορρέει από την αντίληψη ότι η αγάπη μας γι' αυτά αποτελεί δείκτη μιας πολιτισμένης κοινωνίας, μιας κοινωνίας που σέβεται όλα τα όντα.
Τέλος, η αναστροφή του με τη θάλασσα συνδέεται με την ποιότητα ζωής, τόσο για την απόλαυση που χαρίζει όσο και για την οικονομική της σημασία.

Τηλ. 6972546132
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΛΕΧΤΙΝΕΝ ΤΕΜΟΥ (LEHTINEN TEEMU)
Σύμβουλος Ειχειρήσεων

Teemu_Lehtinen

Ο Teemu Lehtinen έφυγε από την Φινλανδία το 1996 για να εργαστεί στις Βρυξέλλες στον τομέα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής/Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (EU Public Affairs στην καθομιλουμένη των Βρυξελλών). Ο Teemu ήταν πλέον Διευθύνων Σύμβουλος της Edelman Public Relations Brussels το 2007, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα.
Στην Αθήνα, ο Teemu ήταν Αντιπρόεδρος σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων και στη συνέχεια εργάστηκε για βρετανική εταιρία τυχερών παιγνίων, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου (FTSE250), για τη νομοθετική ρύθμιση της αγοράς σε Ελλάδα, Κύπρο, Σκανδιναβία και Ευρωπαϊκή Ένωση εν γένει. Επί του παρόντος, o Teemu είναι Institutional Partner & Regulatory Compliance Director για την Aqueria International, μια παγκόσμια επιχείρηση συμβούλων για παίγνια και λοταρίες. Εργάζεται επίσης ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα έρευνας αγοράς, start-ups, επενδύσεων, διαχείρισης κρίσεων και κυβερνητικών σχέσεων για Έλληνες και διεθνείς πελάτες.
Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Teemu βρίσκεται συχνά στο γυμναστήριο, στις παραλίες των 3Β για χαλάρωση και κολύμπι, και τον χειμώνα στα βουνά για ορειβατικό σκι. Αγαπάει επίσης τους περιπάτους στις γειτονιές της Αθήνας, τα βιβλία και το σινεμά.
Ο Teemu είναι παντρεμένος και ζει στη Βούλα από το 2008.

Τηλ. 6943 299538
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook
Twitter
Instagram

ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1980 ζει στη Βάρη.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική και εκπαιδεύτηκε στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Εδώ και δώδεκα χρόνια έχει αναλάβει την οργάνωση εκδηλώσεων στις οικογενειακές επιχειρήσεις «κτήμα Μπραΐμνιώτη και κτήμα Μεσόγειος» . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας για την επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις καθώς και σεμινάρια για την πράσινη ενέργεια, το περιβάλλον και τις σύγχρονες πόλεις.
Υπήρξε μέλος σε πολλούς συλλόγους που φροντίζουν τα ζώα, καθότι ενδιαφέρεται πολύ για αυτά. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιό και μια κόρη.
Για τα έτη 2017-2019 διετέλεσε πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ.

Τηλ. 6937-074091
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ηλεκτρονικός-Προγραμματιστής Η/Υ

papamichail_vasilis_2019

Ο Βασίλης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956.
Κατοικεί μόνιμα στη Βάρη μαζί με την σύζυγό του Ιωάννα Παπαμιχαήλ και τα δύο του παιδιά Μιχάλη και Μαρίνα.
Σπούδασε Ηλεκτρονικός και Προγραμματιστής Η/Υ και ομιλεί Αγγλικά. Διετέλεσε Διευθυντικό στέλεχος επί 37 και πλέον έτη σε εταιρεία τηλεπικοινωνιακού υλικού ως υπεύθυνος συντονισμού και υλοποιήσεων προγραμμάτων παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας τόσο για την Αεροδιαστημική, όσο και για την Πολεμική Βιομηχανία.
Συγκεκριμένα για τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο όπως περιγράφεται παρακάτω:
• LOCKHEED MARTIN “F-16” FIGHTING FALCON PRODUCTION PROGRAM
• HAWKER BEECHCRAFT “T-6A TEXAN II” TRAINER AIRCRAFT PROGRAM
• RAYTHEON MISSILE SYSTEMS
• NORTHROP GRUMMAN CORPORATION, AVIONICS AND AIRCRAFT COMPONENTS
• RAYTHEON MISSILE SYSTEMS / -RAMSYS “ESSM”
• KMW, LEOPARD 2
• ZEISS OPTRONIK
• KONGSBERG NAVY “PENGUIN” MISSILE SYSTEM
• DASSAULT “MIRAGE 2000” HELLENIC AIR FORCE PROGRAM
• AEROSPATIALE “EXOCET” PRODUCTION PROGRAM
• DASA / EADS HELLENIC AIR FORCE “F-4” UPGRADE PROGRAM
• RAYTHEON HELLENIC AIR FORCE “PATRIOT” MISSILE DEFENCE SYSTEM
• LOCKHEED MARTIN (MFC-O) HELLENIC AIR FORCE “PATRIOT”
Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό για περισσότερα από 35 χρόνια, ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, τεχνικός και γενικός διευθυντής στον Κυανού Αστέρα Βάρης.
Το 2013 διετέλεσε Πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων ανατολικής Αττικής.
Τη διετία 2015-2017 διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος στον τομέα προγραμματισμού και οργάνωσης του δημοτικού έργου.
Τη διετία 2017-2019 ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Τηλ. 6944-443928
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΓΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ
Τουριστικές Επιχειρήσεις (Yacht Broker)

politi_artemis

Η Όλγα Άρτεμις Πολίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα.
Πήγε σχολείο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και στη συνέχεια αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη.
Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης & Οικονομίας Τουρισμού των ΑΤΕΙ Πάτρας. Έχει πτυχίο Δημοσιογραφίας και Δραματικής Σχολής.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάζεται στον όμιλο AMG ως Ναυλομεσίτης (Yacht Broker).
Είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Ελληνικών Σκαφών Αναψυχής και των Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδας.
Διατηρεί τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο.

Η Όλγα ξέρει πολύ καλά τον Δήμο μας που τον αγαπά από μικρό παιδί μιας και έχει ζήσει και μεγαλώσει στην πόλη μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της και θέλει και από το δικό της μετερίζι να βοηθήσει, ώστε η πόλη μας η οποία καθημερινά λούζεται από τη λάμψη της θάλασσας που την περιβάλλει, να γίνει πρότυπο καθαριότητας και οργάνωσης, ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον, με ανθρώπινο πρόσωπο προς τους κατοίκους της και με ζεστασιά για τα ζώα.
Πιστεύει ότι ο πολιτισμός είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι η ίδια η ζωή. Είναι νέα και θέλει να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο, πιο ευαίσθητο, πιο ειρηνικό, με θέσεις για δουλειά και απασχόληση, με σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Τηλ. 6948 590255
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πρώην Αντιδήμαρχος Βάρης - Έμπορος

sights

Η Δήμητρα Σουτόγλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα και κατοικεί στη Βάρη από το 1980. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Σουτόγλου και μητέρα δυο παιδιών. Ήταν έμπορος και διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων στη Βάρη για 25 χρόνια.
Η συμμετοχή της στα κοινά ξεκίνησε πριν 33 χρόνια, διατελώντας για δυο δεκαετίες Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου Βάρης, ενώ υπήρξε και για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών και Πρόεδρος του Δ.Σ. των εν Αθήναις Καππαδοκιτών Καρδίτσας.
Το 2003, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης, ενώ την 4ετία 2007-2010 υπηρέτησε το Δήμο από τη θέση της Αντιδημάρχου:
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη (2007)
  • Αντιδήμαρχος Διοικητικού (2008-2009)
  • Αντιδήμαρχος Κίνησης, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος (2010)
  • Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας (2007-2010)
Έργο ως Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βάρης
Ως Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης την περίοδο 2007-2010, η Δήμητρα Σουτόγλου αγωνίστηκε με συνέπεια, οραματισμό και υπευθυνότητα για την επίλυση των προβλημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής.
Μερικά από τα έργα που υλοποίησε κατά τη διάρκεια της θητείας της είναι τα εξής:
  • Ανάπλαση πρασίνου και διαμόρφωση λειτουργικών κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και πλατειών
  • Συντήρηση και ανακατασκευή του φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων για μεγαλύτερη ασφάλεια και αναβάθμιση της αισθητικής της περιοχής
  • Δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας και απόκτηση τριών λεωφορείων
  • Συντήρηση και συστηματικός καθαρισμός των δημόσιων κτιρίων και οδικών αρτηριών
  • Έγκαιρη αποκομιδή απορριμμάτων και συστηματική ανακύκλωση
  • Εφαρμογή του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε συνεργασία με το Δήμο Βούλας
  • Ίδρυση Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας του Δήμου εξασφαλίζοντας απασχόληση σε πολλούς συμπολίτες
  • Ενεργή συμμετοχή σε αγώνες για παραλίες ελεύθερες και προσβάσιμες για όλους τους πολίτες
  • Ίδρυση της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Δήμου Βάρης, δημιουργία επανδρωμένων παρατηρητηρίων, τοποθέτηση δεξαμενών και οργάνωση περιπόλων
  • Προμήθεια τριών πλήρως εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων
  • Διοργάνωση δενδροφυτεύσεων και έγκαιρος καθαρισμός των ξερών πεύκων και χόρτων
  • Συμμετοχή με την Ε.Ο. Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας στην κατάσβεση πυρκαγιών όλης της Αττικής
  • Πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
  • Πραγματοποίηση καθαρισμών των ακτών
  • Διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος Δια βίου μάθηση
  • Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για πολίτες που το είχαν ανάγκη • Σύσταση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης και Παραβατικότητας (Το.Σ.Π.ΠΑ.) με σκοπό την αντιμετώπιση του εγκλήματος μέσω της πρόληψης

Τηλ. 6946602918
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Δημόσιες Σχέσεις

stabelou_2019

Γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία Αττικής, απόφοιτος της σχολής θηλέων «Ελληνική Παιδεία». Εργάσθηκε στο Νοσοκομείο Ατυχημάτων Κηφισιάς (Κ.Α.Τ.) στη Διεύθυνση Προσωπικού ως διοικητική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη με το Λάμπρο Σταμπέλο, μητέρα του Γιάννη Σταμπέλου πτυχιούχου Οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό. Κατοικεί στη Βούλα από το 1980. Με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισήμως ασχολείται από το 1999. Η αγάπη της για τον πολιτισμό και το ενδιαφέρον της για την ανθρώπινη προσφορά την οδήγησε να έχει ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου Βούλας. Είναι :α) Μέλος –χορωδός της μικτής δημοτικής χορωδίας β) Συμμετέχει στην ομάδα παραδοσιακών χορών Τα χρόνια από 1999-2010 ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Πνευματικής Εστίας Βούλας (Π.Ε.Β.) Η εμπειρία που απέκτησε τη δωδεκαετία αυτή σε συνδυασμό με την ανιδιοτελή προσφορά της που στόχο είχαν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους Βουλιώτες είναι ο λόγος που αποφάσισε να διεκδικήσει μια από τις θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της πενταετία 2014-2019 με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ» Ως υποψήφια δημοτική Σύμβουλος τονίζει ότι πάνω από όλα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προέχει η ανθρώπινη επικοινωνία και αλληλεγγύη μέσα από την ενεργή ακρόαση των δημοτών. Η ενεργή ακρόαση και η σκληρή δουλειά είναι τα εργαλεία που μπορεί να δώσουν τη σωστότερη λύση στα θέματα και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος κατα τη Διοίκηση Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6938425140
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος ΔΕΗ

sights

Συνταξιούχος ΔΕΗ Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γούλα και έχει δύο παιδιά, την Βάσω και τον Σήφη.
Κατοικεί μόνιμα στο Δίλοφο Βάρης.
Με σαρακατσάνικη καταγωγή και αγάπη για την παράδοση μετά τη συνταξιοδότησή του έχει δώσει όλες τους τις δυνάμεις στην ανάδειξη και στη διατήρηση των παραδόσεων των σαρακατσαναίων. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου « Ο Άγιος Πέτρος» και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Διλόφου Βάρης.
Το 2010 εκλέχθηκε ως Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης και διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της δημοτικής Κοινότητας Βάρης.
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Τηλ. 6937-068185


ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
Ελεύθερος επαγγελματίας

sfika_vicky_2019

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα.
Σύζυγός της είναι ο Ιωάννης Θεοδωρόπουλος αξιωματικός του Π.Ν και είναι μητέρα δύο αγοριών, του Δημήτρη και του Στέφανου.
Φοίτησε στα σχολεία της Βούλας και είναι απόφοιτη σχολής H/Υ
Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση (Ζαχαροπλαστείο ΕLITE) που ξεκίνησε την 10ετια του '60 στην πλατεία της Βούλας, από τον πατέρα της Δημήτριο Σφήκα. Από μικρή ηλικία εργάστηκε εκεί, αλλά και ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης αργότερα.
Κατά τη διάρκεια φοίτησης των παιδιών της σε σχολεία της Βούλας, δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Το 2006 πήρε για πρώτη φορά μέρος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΟΡΑΜΑ και επικεφαλής την Ηλέκτρα Τσιριγώτη.
Το 2010 ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι μέλος Δ.Σ. σχολικής επιτροπής Α' πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Είναι επίσης μέλος Δ.Σ. του ΟΑΠΠΑ με τομέα ευθύνης την Παιδική Αγωγή.
Πρόεδρος της επιτροπής μοριοδοτησης των Παιδικών Σταθμών .

Τηλ. 6948-443266
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Συνταξιούχος Επιχειρηματίας

sotiropoulos_panagiotis_2019

Είναι γόνος Μικρασιατών προσφύγων. Υπηρέτησε 30 μήνες στην Ε.Β.Α. ως εθελοντής. Ως εθελοντής πολέμησε στην Κύπρο 3 χρόνια μετά από τη θητεία του για την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού και την ένωση της Μεγαλονήσου με τη μητέρα Ελλάδα. Το 1971 νυμφεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Νατάσα η οποία είναι εκπαιδευτικός και απέκτησε με τη βοήθεια του Θεού 7 παιδιά, 4 αγόρια και 3 κόρες. Το 1982 εστρατεύθη στο πλευρό του Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού όπου παρέμεινε έως την εκδημία του ιεράρχη το 1995 αγωνιζόμενος μέσα από τις γραμμές της Σ.Φ.Ε.Β.Α. για την λευτεριά των αδελφών μας της αλύτρωτου Ελληνικότατης Βορείου Ηπείρου μας. Από το 1989 έως το 1999 αντιπρόεδρος του Ι.Ν. ΑΓ. Νεκταρίου Βούλας. Το 1988 ίδρυσε το περιφερειακό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων στη Βούλα και έκτοτε συνεχίζει. Το 1990 οργάνωσε μαζί με φίλους την εορτή της Πρωτομαγιάς και της Καθαρής Δευτέρας που γιορτάζονται μέχρι σήμερα στην πλατεία του ΑΓ. Νεκταρίου. Ως πολύτεκνος εξελέγη 2 φορές πρώτος σε ψήφους στον σύλλογο πολύτεκνων και υπήρξε για χρόνια αντιπρόεδρός των. Το 1985 και το 1997 βραβεύτηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του από τον υπουργό Κοιν. Υπηρεσιών για την κοινωνική τους δράση. Εγκατεστάθη στη Βούλα οικογενειακώς το 1987. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας το 2002, το 2006 και το 2010. Τη διετία 2005-2006 υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος περιβάλλοντος. Είναι πλέον συνταξιούχος επιχειρηματίας. Έχει συστήσει την εθελοντική ομάδα Βούλας που διαθέτει 46 εθελοντές. Η εθελοντική ομάδα περιφρουρεί το περιαστικό δάσος του Πανοράματος 365 ημέρες το χρόνο. Έχει φυτέψει 9500 δέντρα μόνο στη Βούλα, εκτός από την συμμετοχή του σε δενδροφυτεύσεις στον Βύρωνα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βάρη. Ίδρυσε μαζί με φίλους την «Πολιτιστική Συντροφιά Βούλας», την πλέον δραστήρια στον τομέα με δεκάδες δράσεις ετησίως, αφορώσες τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, την τέχνη, την Ελληνομάθεια και προσκυνήματα Ιερών χώρων. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για τα έτη 2014-2017 και Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου για τα έτη 2017-2019.

Τηλ. 6946129100
.
Facebook

ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΜΑΙΡΗ
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

fournaraki_maria

Η ΜΑΙΡΗ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ είναι γέννημα θρέμμα Βουλιαγμένης.
Είναι πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, αγωνιζόμενη για μια Ανθρώπινη Κοινωνία.
Υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στον ΕΟΤ, με αρμοδιότητα σε θέματα Κοινωνικού Τουρισμού, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Μαρινών.
Υπήρξε Σύμβουλος του Υφυπουργού Βιομηχανίας με αρμοδιότητα σε θέματα Ηλεκτροδότησης.
Υπήρξε, επίσης, Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Ισότητας και συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία Γυναικείων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών.
Είναι ενεργό μέλος του ινστιτούτου Denver Colorado των ΗΠΑ, με γνώση στα θέματα που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία.
Για την πολυσχιδή κοινωνική της δραστηριότητα και προσφορά στο χώρο της Εκκλησίας, τιμήθηκε με Σταυρό προσφοράς, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & π. Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλο.

Τηλ. 6944 302458
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γενικός Χειρουργός

psalidas_nikos_2019

Ιατρός Γεννήθηκε στη Μεθώνη Μεσσηνίας και κατοικεί στη Βούλα από το 1979.
Είναι παντρεμένος με την Υπαπαντή Μηλιανού και έχει δύο κόρες, τη Σταυρούλα και τη Γαλατιανή. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 28ετίας. Εργάζόμενος στο "Ασκληπιείο" ως Ιατρός Χειρουργός ήταν υπεύθυνος επί 20ετίας του Ενδοσκοπικού Ιατρείου.
Συμμετείχε ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις (τρεις εξ'αυτών πήραν το Α' βραβείο σε διεθνή συνέδρια) ως και στη συγγραφή αρκετών ιατρικών βιβλίων. Μέλος και πρώην Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του "Ασκληπιείου". Ασχολήθηκε επί 14ετίας από τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου (1996-2000). Από το 2003 έως και το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας.
Η αγάπη του για τις ευαίσθητες ηλικίες τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα παιδιά της Βούλας, από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας (2003-2004) και από τη θέση του Προέδρου της επιτροπής Παιδείας του Δήμου (2005-2007). Από το 2006 έως και το 2010 ασχολήθηκε ενεργά από τη θέση του Προέδρου του ΚΑΠΗ Βούλας για τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας (2008-2009).
Τη διετία 2017-2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτιού Συμβουλίου.

Τηλ. 6972-006153
.
Facebook

ΔΑΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού

davakis_dimitris

Ο Δημήτρης Δαβάκης κατάγεται από την Μάνη Λακωνίας. Γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1968 και είναι μόνιμος κάτοικος των Δικηγορικών Βούλας από καταβολής του αφού ο πατέρας του εγκαταστάθηκε στην Βούλα το 1960. Είναι πατέρας ενός αγοριού 4 χρονών, του Νικόλαου Δαβάκη. Τα μαθητικά του χρόνια φοίτησε έως και την Α’ Λυκείου στο Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στην συνέχεια μεταγράφηκε στο νεοιδρυθέν την εποχή εκείνη 2ο Λύκειο Βούλας. Απέκτησε πτυχίο στο Marketing Management και εργάστηκε επί σειρά ετών αρχικά στην Merck Sharp & Dohme – ΒΙΑΝΕΞ και στην συνέχεια στην Bayer AG Ελλάς. Η ενασχόληση του με τα κοινά άρχισε από νεαρή ηλικία. Ήταν και είναι ενεργό μέλος και πρόεδρος του συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος των εξελεγκτικών επιτροπών της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μάνης. Δραστηριοποιείται ακόμα ως μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών, μέλος της εταιρίας Λακωνικών Σπουδών, μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος του ΔΣ του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, μέλος του ΔΣ ταμείου τραπεζών ΤΑΑΠΓΑ και μέλος του ΔΣ του ταμείου Πυροσβεστικού Σώματος. Από το 2006 ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βούλας όπου για δύο χρόνια προέδρεύσε στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βούλας. Το 2010 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Κίνηση Γρηγόρη Κασιδόκωστα". Κατά την διάρκεια της δεύτερης θητείας του στο Δήμο διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών από το 2011 και ως τον Απρίλιο του 2012.

Τηλ. 6946 123553
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

Δημήτριος Αθανασίου
Στέλεχος Φαρμακευτικών Εταιριών

athanasiou_dimitrios

Γεννήθηκε στο κέντρο της Αθήνας το 1969. Είναι παντρεμένος και μόνιμος κάτοικος στη Βάρκιζα από το 2003. Έχει διατελέσει ως στέλεχος σε πολυεθνικές και ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες με 25 χρόνια εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι μέλος του Harvard Business School. Η προσωπική του άποψη στο ότι « όλοι ίδιοι είναι» αποτελεί μια γενίκευση που είναι εξ΄ορισμού λανθασμένη επιλογή.

Τηλ. 694 14 222 44
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

Ιωάννα-Νικολίτσα (Ζανέτ) Δόγκα
Δημοσιογράφος

dogka_nikolitsa

Μεγαλωμένη στη Βούλα, μόνιμη κάτοικος ήδη από το 1987, προερχόμενη από δύο παλαιές οικογένειες της Βούλας: οικογένεια Δόγκα, κατοικεί από το 1926, οικογένεια Αϊδίνη από το 1936 και μητέρα δύο φοιτητριών. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στους τετράποδους φίλους μας, τους οποίους φροντίζει με αφοσίωση. Συμμετείχε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το “οικογενειακό” σχήμα, που τώρα μετακινήθηκε στην περιφέρεια. Αυτή τη φορά συμμετέχει στον συνδυασμό του ΕΝΤΙΜΟΥ και ΕΜΠΕΙΡΟΥ υποψηφίου Δημάρχου, Δημήτρη Δαβάκη, προσδοκώντας να βοηθήσει στην επίλυση ζωτικής σημασίας προβλημάτων, χωρίς να αποβλέπει σε προσωπικά οφέλη. Πάντα προσφέρει.

Τηλ. 693 80 93 817
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

Νατάλης Πέτροβιτς
Πολιτικός Μηχανικός

petrovits_natalios.jpg

Ο Νατάλης Πέτροβιτς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και είναι γιος του Μάνου και της Χριστίνας Πέτροβιτς. Ο εκ Σερρών παππούς του, Νατάλης Πέτροβιτς έκτισε το 1936 την εξοχική κατοικία του στη Βούλα. Είναι παντρεμένος με την Άννα Κόρκα χειρουργό οδοντίατρο και έχουν τρεις γιους. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1992 έως το 2001 δίδασκε ασκήσεις στα μαθήματα «Σιδηρές Γέφυρες», «Στοιχεία Ελαφρών Μεταλλικών Κατασκευών» και «Ελαφρές Μεταλλικές Κατασκευές» στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. Επίσης από το 1995 έως το 2003 δίδασκε ως επιμελητής στην έδρα Σιδηρών Κατασκευών στη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού Σ.Τ.Ε.Α.ΜΧ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένες μελέτες και επιβλέψεις τεχνικών έργων, σχολείων, εκκλησιών, ξενοδοχείων, ενισχύσεων και αποκαταστάσεων κτιρίων, προκατασκευασμένων κατοικιών κ.α. Είναι πιστοποιημένος μελετητής από το ελληνικό δημόσιο στατικών και υδραυλικών έργων στην ανώτερη βαθμίδα ατομικού μελετητικού πτυχίου (Γ’ τάξη), ενώ ταυτόχρονα είναι διαπιστευμένος μελετητής ειδικών κατασκευών της Ατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ). Έχει εκπονήσει πληθώρα μελετών με διεθνή αναγνώριση για μουσεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, φοιτητικές εστίες, αμαξοστάσια τρόλεϊ, θέατρα, ΚΑΠΗ, γυμναστήρια κ.α. Στο διεθνώς γνωστό Νέο Μουσείο Ακρόπολης έχει εκπονήσει τη στατική μελέτη της οποίας ήταν κύριος μελετητής. Τη διετία 2009-2011 ήταν μέλος της Επιτροπής Έργων της Ναοδομίας όπου έλεγχε στατικές μελέτες και διενεργούσε αυτοψίες για παραλαβή έργων και διαπίστωση αυθαιρεσιών σε εκκλησιαστικά κτίρια. Είναι μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, συμμετέχοντας ενεργά. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά

Τηλ. 694 47 16 815
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού

matopoulos

Ο Θάνος Ματόπουλος γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας εδώ και περίπου μία εικοσαετία. Είναι απόφοιτος του Ε' Λυκείου Αθηνών. Έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία εργαζόμενος από το 1980 κυρίως ως υπεύθυνος καταστημάτων λιανικής πώλησης. Η πολιτική και κοινωνική του δραστηριότητα ξεκινά πολύ νωρίς. Από το 1983 είναι δραστήριο και ενεργό μέλος των επιτροπών γειτονιάς για την διαφύλαξη του χαρακτήρα της περιοχής Αγ. Πολυκάρπου - Ελαιώνα και είχε ενεργή συμμετοχή στις παρεμβάσεις στον ΟΡΣΑ. Στην περιοχή μας έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τον σημαντικό και πρωταγωνιστικό του ρόλο σε συλλογικότητες και κινήματα πολιτών που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των σχεδίων εκποίησης της δημόσιας περιουσίας (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πρώην ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ). Πιστεύει ότι η Ριζοσπαστική κίνηση πολιτών είναι σε θέση να συγκρουστεί με τα τοπικά επιχειρηματικά συμφέροντα που καθορίζουν τις πολιτικές των σημερινών δημοτικών αρχών ώστε μαζί με τους δημότες να δημιουργήσουμε ένα δήμο αλληλεγγύης και συμμετοχής.

Τηλ. 6940 108002
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

Ανθή Βελλή
##

velli_anthi

##

Τηλ. ##
##
Facebook

ΣΙΝΑ - ΧΟΒΡΗ ΜΑΡΙΑ
Επικεφαλής Συνδυασμού

sina_maria_voula.jpg

Εχει εκλεγεί ως δημοτική σύμβουλος και έχει ορισθεί ως:
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Αθλητισμού
Αντιπρόεδρος Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής β’θμιας Εκπαίδευσης
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος Ποιότητας Ζωής

Η κοινωφελή της δραστηριότητα προέρχεται μέσα από τη συμμετοχή της σε συλλόγους και φορείς όπως:
Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης
Χορωδία Βουλιαγμένης (Πρόεδρος)
UNESCO Νοτίων Προαστίων (υπεύθυνη Κοινωνικού Τμήματος)
Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Επιτροπή Δραστηριότητας και Επιτροπή ΑμεΑ

Για πολλά χρόνια συμμετείχε σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών ως Αντιπρόεδροςκαι αρχηγός τμήματος και στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βουλιαγμένης. Επίσης έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης, στο Κάνε μία Ευχή, στο παιδικό Χωριό SOS, στο ΚΑΑΠΑ, και έχει συμμετάσχει στην πανηγυρική τελετή έναρξης και λήξης του 15ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομίας.

Τηλ. 6985-848888
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook

ΠΑΣΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού

pasakyriakos1

##

Τηλ. ##
##
Facebook

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού

daskalakis.jpg

O Μανώλης Δασκαλάκης κατάγεται από την Σητεία της Κρήτης.Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο EST των Παρισίων. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών & των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σ’ ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ναυτιλίας και του τουρισμού. Το 1997 ίδρυσε τον οργανισμό Amathus FCM – Greece, έναν πολυδιάστατο Τουριστικό Οργανισμό, διεθνούς εμβέλειας, που ξεχώρισε για την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών τουρισμού. H διαρκώς αναβαθμιζόμενη σύγχρονη τεχνολογία, η σταθερότητα στις αρχές και το προσεκτικά επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Δασκαλάκη, οδήγησαν τον οργανισμό Amathus FCM – Greece, σε ανάπτυξη (ακόμη κι εν μέσω οικονομικής κρίσης) και στην απόκτηση διεθνών διακρίσεων από τον θεσμό World Travel Awards. Σήμερα, η αξιοπιστία, η φήμη κι η αναγνώριση του επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει τον Μανώλη Δασκαλάκη έχουν θέσει τον οργανισμό Amathus FCM – Greece ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στην ανταγωνιστική, απαιτητική κι αναπτυσσόμενη αγορά του τουρισμού. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε μέσα από τοπικούς συλλόγους, στους οποίους διετέλεσε Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος (για μεγάλα χρονικά διαστήματα), διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για την «γειτονιά» του. Το 2010 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και κατά την διάρκεια της θητείας του, έδειξε μία δίκαιη και δυναμική παρουσία ως Δημοτικός Σύμβουλος και Προέδρος Παιδείας (2012-2014) των σχολείων των 3Β. Το 2014, αποφάσισε, να αναστείλει (προσωρινά) την ίδρυση ενός νέου Συνδυασμού διότι οι συνθήκες κι ο χρόνος που είχε στην διάθεση του, δεν επέτρεψαν την δημιουργία της ομάδας που θα ήταν σε θέση να υλοποιήσει το όραμα και το έργο που είχε σχεδιαστεί. Το Μάρτιο του 2019 ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές διεκδικώντας τη δημαρχία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ».

Τηλ. ##
##
Facebook